Настільна версія
мова | язык

Благодійний концерт по збору коштів для військовослужбовців у місті Львові

12 Вересня, 14:31

Поділитися:

Тривожні дзвониу наших домівках дзвенять майже щодня. Біда торкнулась наших осель, нашихродин, наших друзів, нашої країни. Незважаючи на усю активність підприємців іблагодійників, коштів на закупівлю одягу та бронежилетів не вистачає.

24 вересня, в приміщенніЛьвівської обласної філармонії відбудеться благодійний концерт, кошти з якогобуде спрямовано на закупівлю касок та бронежилетів для військових зі Львова,яких відправляють у зону АТО.

Ініціаторомцього заходу став львів’янин, співак та композитор Назар Савко та ГО «Мелодіяжиття».

Назар Савко  : « Я звертаюсь до громади Львова, донебайдужих людей, аби вони не стояли осторонь подій, які відбуваються. Адже,найбільший гріх в наш час, це - байдужість. Кожен з нас повинен долучатись додоброї справи, до кожної акції, яка спрямована на підтримку нашої армії. Миартисти, підтримуємо військових своєю піснею, при першій можливості їздимо увійськові частини з концертами і знаємо , які потреби є у наших хлопців. Всезабезпечити своїми силами ми не можемо, тому влаштовуємо такі благодійніконцерти, щоб зібрати більше коштів ».

Тетяна Кунинець :” СьогодніУкраїна переживає доволі складний час, власне такий час, коли можна збагнутихто є хто, про що думає, який шлях обирає для себе і близького оточення. Самезараз наша нація повинна прийняти цей важкий виклик долі і заявити на весьсвіт, що Україна - це велика високорозвинута європейська держава, яка здатназахистити свій суверенітет, завдяки формуванню свідомого громадянськогосуспільства. Закликаю кожного з вас, свідомого українця і українку розбудити усвоєму серці любов і збагнути, що саме через нашу байдужість Україна може стектикров’ю! Давайте об'єднаймося і допоможімо нашим воїнам, якізахищають нас на передовій!»

 На благодійномуконцерті виступлять: фіналіст шоу «Голос країни» Назар Савко, гурт Рококо»,голос нашого майдану Софія Федина, вихованці Центру творчості дітей та юнацтваГаличини - тріо Тоніка та зразковий колектив музична студія «Джерело», секстет«Ва-Банк» та вокальний фольклорний ансамбль «Джерело».

Квитки можнапридбати у касі філармонії або за телефоном 098 56 34 329(Тетяна Кунинець). Вартістьквитків від 50 до 100 гривень.

Нехай вашаневеличка пожертва складеться докупи і виросте щитом перед нашими воїнами.

Помилковий заголовок — <kfujlsqybq rjywthn gj p,jhe rjinsd lkz dsqcmrjdjcke;,jdwsd e vscns Kmdjds

12 Вересня, 14:31

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день книги та авторського права

Сьогодні іменини святкують:

Зенон (Зинон), Максим, Олександр, Терентій, Федір, Яків