Настільна версія
мова | язык

Vivienne Mort презентували другий сингл з майбутнього альбому

12 Вересня, 14:53

Поділитися:

Ера «Театру Піпіно» підійшла до свого закінчення і український гурт Vivienne Mort цілковито налаштувався на готичну осінь, презентувавши слухачам новий сингл «Маріула» з нового альбому «ГОТИКА».

Загадкова і крамольна «Маріула» своєю появою в мережі викликала не лише радість слухачів, а й тисячі запитань, зокрема, щодо майбутньої платівки і всеукраїнського туру. За словами учасників гурту, «Маріула» стала вже другим синглом з альбому і знаменує наближення довгоочікуванної дати цифрового релізу.

Автор композиції, вокалістка Vivienne Mort Дана про новий трек говорить наступне: «
Я про «Маріулу» думаю так — з пісні слів не викинеш. Хоча перші рази я боялася її виконувати. Вона на перший погляд крамольна і дурна. Я дуже хотіла, щоб в Маріулу вслухалися і визнали своєю. Дівчата питають, хто вона така — якась циганка? І скільки їй років? Їй мало, але останнім часом вона багато переживала і виросла. Окремо дякую музиканту за бадьорий та прудкий акордеон з позолотою. Коли він записувався в нас на студії, мені захотілося собі мати золоті зуби, але згодом я передумала і намалювала мехенді. Воно змивається».

Саме таким бадьорим настроєм і з таємничою посмішкою на вустах гурт розпочинає новий етап свого музичного шляху. Реліз платівки очікується вже наприкінці вересня, презентація нової концертної програми відбудеться 3 жовтня у Львові. 

Помилковий заголовок — Мшмшутту Ьщке ghtptynedfkb lheubq cbyuk p vfq,enymjuj fkm,jve

12 Вересня, 14:53

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій