Настільна версія
мова | язык

Серіал "Грань" продовжили ще на один сезон

3 Травня, 00:52

Поділитися:

Компанія Fox продовжила серіал "Грань" (Fringe) на четвертий сезон. Про це повідомив в своєму мікроблозі виконавчий продюсер шоу Джоел Вайман.

За даними Deadline, компанія відразу замовила 22 епізоди (іноді канали замовляють по 10-12 серій, щоб вистачило до Нового Року). Новий сезон стане четвертим в історії серіалу, одним з творців якого був легендарний Дж. Дж. Абрамс.

Сюжет серіалу будується навколо спеціального підрозділу ФБР, який займається розслідуванням різноманітних загадкових явищ. Зокрема, йдеться про паралельні всесвіти, генетичні експерименти, телепортацію і багато що інше. Одну з головних ролей - доктора Бішопа - виконує Джон Ноубл, який зіграв намісника королівства Гондор Денетора II в картині "Володар Кілець: Повернення короля".

Останнім часом рейтинги "Грані" стабільно знижувалися. Це було пов'язано з перенесенням серіалу на вечір п'ятниці - традиційно, найгірший час в сітці мовлення. Не дивлячись на це результати "Грані" перевершили очікування керівництва студії.

Недавно стало відомо, що Fox продовжила "Американського тата". В даний час "Тато" - анімаційний серіал з найнижчим рейтингом на каналі: середня аудиторія серії складає близько 5,27 мільйонів осіб.
Помилковий заголовок — Cthsfk @Uhfym@ ghjljd;bkb ot yf jlby ctpjy

3 Травня, 00:52

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків