Настільна версія
мова | язык

Концерт-презентація нового CD альбому та відеокліпу ансамблю «Українські Барви»

12 Вересня, 17:57

Поділитися:

Вокально-інструментальний ансамбль «Українські Барви», котрий з 1999 року пропагує різножанрове українське музичне мистецтво вітчизняній та світовій громаді, запрошує на концерт-презентацію нового 7-го CD альбому та відеокліпу на пісню «Ой під калиною». 

Творча команда у складі: керівник — Оксана Стебельська — скрипка, вокал, Роман Кука — кларнет, вокал, українські народні духові інструменти, В’ячеслав Філонов — скрипка, Михайло Кашук — баян, Юрій Бербенюк — контрабас, Андрій Бойченко — ударні, Соломія Вітвіцька — ведуча концерту та Влад Кочатков — режисер відеокліпу, підготувала подарунок усім, хто прагне відчути неповторну атмосферу музиного дійства.

Своє концертне турне містами України «Українські Барви» розпочинають з міста Львова 31 серпня, а 18 вересня подія відбудеться у Києві.

В програмі концерту – презентація фірмового стилю колективу «Українські Барви» через музику, що ввійшла у новий CD альбом. Звучатимуть авторські твори у новому прочитанні та експерименти з українськими народними піснями у різних музичних стилях, інструментальні композиції та імпровізації. Блюз, джаз, сальса, рок-н-рол, кантрі, реггі, джайв і квікстеп з українським забарвленням, ритми мексиканської та ірландської музики, інструментальні феєрверки, вокальні батли – усе це в один неповторний вечір на концерті «Українських Барв» 18 вересня в CARIBBEAN CLUB.
Будемо дивувати і не звичним поєднанням, і аранжуванням, і якісним виконанням, і вишуканою презентацією, і ексклюзивною атмосферою. Професійні музиканти, 100% живий звук і багато сюрпризів!

«
Чи існує український рок-н-рол? Чи здатна українська телинка видати справжній блюз, а впізнаваний з дитинства романс перевдягтися на пристрасну сальсу? Чи може український ансамбль зазвучати як струнний квартет, троїсті музики й віртуозний джаз-бенд? Відповідь проста: ЗВІСНО, якщо мова йде про «УКРАЇНСЬКІ БАРВИ», — за матеріалами Інформаційної агенції культурних індустрій ПРО.

Ще одна презентація вечора — відеокліп на пісню «Ой під калиною». Це робота київського режисера Влада Кочаткова (чоловіка Соломії Вітвіцької).  Зміст пісні та сюжет відеоролика дуже актуальні, бо перегукуються із сучасними подіями. Цим відео ансамбль наголошуємо на необхідності мирного врегулювання усіляких суперечок і непорозумінь, бо найбільша цінність — це життя. Всі проблеми і розбіжності можна вирішити без зброї, просто спілкуючись. Тим, хто прагне війни, варто знати, що маючи переконливий аргумент можна вирішити будь-який конфлікт, навіть не беручи до рук зброї. Події відбуваються ніби у двох паралельних реальностях. Команда однодумців (музичний колектив) згадує, як їх колись, випадково, поєднала доля. Відео розповідає серйозну історію, але з елементами гумору, що таким чином нівелює зло і агресію.
Помилковий заголовок — Rjywthn-ghtptynfwsz yjdjuj СВ fkm,jve nf dsltjrksge fycfv,k. «Erhfїycmrs <fhdb»
12 Вересня, 17:57

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон