Настільна версія
мова | язык

Гурт «Бангладеш'-Оркестр» презентує нове відео

12 Вересня, 21:10

Поділитися:

Представляємо вашій увазі тизер до нового відео групи «Бангладеш'-Оркестр», зняте за мотивами кавер-версії пісні Каті Лель «Мусі-пусі». Авторський колектив, як завжди, творчо підійшов до процесу зняття відеоряду, і кліп вийшов шалено позитивним і трешових.

Першу локацію група почала знімати ще 2 роки тому (з красивою брюнеткою в червоній сукні і головним героєм). Але, через відсутність сценарію зйомку припинили. «
Загалом, — сміється Роман Рибін, фронтмен групи, — зробили все правильно: спочатку зняли, а вже потім подумали за чим і що знімали». В кінці цього літа група повернулася до незавершених зйомок.

«Ідея з образом Каті ЛОЛ з'явилася вже після початку роботи над монтажем відео, — ділиться Роман, — коли основна частина вже була відзнята. Під час попереднього перегляду мій друг і колега почав дико сміятися, і говорити, що чітко уявляє мене в такій сукні, тому що я точно так же поводжуся на сцені. І ми всі зрозуміли, якої саме «родзинки» бракує нашому відео. І, ось так сам собою народився образ трешової, примхливої ​​і гламуроподобної Каті ЛОЛ. З популярної виконавицею Катею Лель у нашої Каті немає нічого спільного. Так само як немає нічого спільного і з Кончітою Вурст».
Помилковий заголовок — Uehn «<fyukfltiэ-Jhrtcnh» ghtptyne' yjdt dsltj
12 Вересня, 21:10

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день свободи слова в ЗМІ

Міжнародний день сонця

Сьогодні іменини святкують:

Анастасій, Гаврило, Григорій, Микита, Олександр, Федір