Настільна версія
мова | язык

Група Quest Pistols підготувала грандіозне шоу за мільйон євро

15 Вересня, 22:34

Поділитися:

Українська група Quest Pistols 15 листопада виступить в Москві на сцені «Известия Hall», де представлять програму світового рівня «Quest Pistols Show», що обійшлася музикантам близько мільйона євро. 

Це буде історична прем'єра першого і єдиного в СНД аудіо-візуального шоу танців, яку протягом півтора років створювали одночасно на трьох континентах. Більше ста визнаних геніїв в області сценічного руху, хореографії, режисури, відео-спецефектів, саунд-продюсування, комп'ютерної графіки та дизайну одягу з десяти країн протягом 18 місяців працювали над унікальною постановкою Quest Pistols. 

Хедлайнерами «Quest Pistols Show», крім уже давно улюблених солістів групи, стали титуловані танцюристи з різних куточків планети, а також видатний майстер джаз-модерну та хіп-​​хопу Іван Кріштофоренко. 

Історію вуличних танцюристів і фріків, що відразу стали світовими зірками, разом з головними героями розповідають ще двадцять найсильніших танцюристів-хореографів різних пластичних напрямків. До спецефектів, створених спеціально для «Quest Pistols Show», доклала свою професійну руку легендарна лондонська студія «Flat-E», що працювала над концертами Lenny Kravitz і рекламною кампанією стільникового оператора Vodafone. 

Істинну феєрію звуку, світла і пластики в 2014 році покажуть тільки один раз: прем'єра «Quest Pistols Show» відбудеться в напівзакритому форматі з обмеженим тиражем квитків. І лише навесні 2015 шоу почне свою грандіозну ходу по світу. 

Відзначимо, що днями група випустила саундрек до свого шоу. Композиція отримала назву «Санта Лючія».
Помилковий заголовок — Uhegf Йгуые Зшыещды gslujnedfkf uhfylsjpyt ije pf vskmqjy 'dhj
15 Вересня, 22:34

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон