Настільна версія
мова | язык

Тур «Підтримаємо своїх» розпочав четверту фазу

20 Вересня, 11:20

Поділитися:

Команда «Підтримаємо своїх» розпочала четверту фазу туру концертом у Білій Церкві. 13 вересня учасники всеукраїнського туру дали чотиригодинний концерт на стадіоні «Трудові Резерви». Цього разу учасники туру, серед яких Анастасія Приходько, Злата Огнєвич, Тоня Матвієнко, Марія Яремчук, Ярмак, Павло Табаков, гурти Пара Нормальних, Ray Band, Куку Шанель та Шпилясті Кобзарі, збирали гроші для 72-ї білоцерківської бригади. 

«Ми щиро дякуємо всім небайдужим, тим, хто перераховує гроші на підтримку нашого руху, - каже Віталій Пастух, музичний продюсер туру «Підтримаємо своїх, компанія «Євромедіа». - Перша ластівка четвертої фази - це саме концерт в Білій Церкві. Як і обіцяли ми розпочинаємо збір коштів на потреби військових від їхніх земляків. Тому цілком природно, що купивши за 50 гривень квиток кожен мешканець Білої Церкви, підтримав своїх в 72 бригаді».

На концерт «Підтримаємо своїх» прийшли кілька тисяч мешканців міста Біла Церква. У вишиванках, з жовто-блакитною символікою вони зустрічали артистів вигуками «Слава Україні!».
Розпочався захід із вшанування пам’яті загиблих в зоні АТО хвилиною мовчання. Після чого на сцені з’явились гурт Куку Шанель. Павло Табаков заспівав пісню, присвячену «Небесній сотні». Тоня Матвієнко вийшла на сцену із прапором України. Настя Приходько замість пісні «Мамо» разом із глядачами виконала гімн України. А коли на сцену вийшов Ярмак, кількатисячний натовп зустрів його співаючи «Моя страна не упадет на колени». В цей час бійці із 72-ї бригади вийшли на сцену із прапором. 

«
Друзі, ви маємо брати автографи не в мене, - сказав Ярмак. – А в цих хлопців. Це вони герої України. Низький уклін вам. 72-й бригаді респект». 

Продовжився концерт виступом гурту Пара Нормальних. Співачка Марія Яремчук разом із білоцерківцями заспівала імпровізовану композицію «БЦ - the Best». А молодий гурт Ray Band, який нещодавно підкорив членів журі «Х-Фактора», влаштував справжнє шоу. Злата Огнєвич зігріла усіх своєю щирістю. Завершився концерт виконанням гімну України. 

До речі, у четвертій фазі туру до команди «Підтримаємо своїх» долучився гурт «Шпилясті Кобзарі». Один із учасників якого, Ярослав Джусь, входить у ТОП-23 українців, які посприяли й продовжують своєю діяльністю, здобутками та досягненнями сприяти формуванню позитивного іміджу країни у світі.

Нагадаємо, тур «Підтримаємо своїх» було створено, щоб підтримати бойовий дух українських воїнів та мирних мешканців Сходу, вже проїхав три фази. 

Нагадаємо, на початку липня в рамках туру були організовані концерти у військових гарнізонах Гончарівське (5 липня), Десна (6 липня), в місті Ізюм (19 липня) та в польовому таборі Нацгвардії. Під час другої фази туру концерти відбулись в Одесі (25 липня), Миколаєві (26 липня), Херсоні (27 липня), Маріуполі (28 липня), Дніпропетровську (29, 30 липня). Виступи в цих містах пройшли у військових частинах, аеропортах, шпиталях, будинках офіцерів, на полігонах та центральних площах міст. У третій фазі учасники туру «Підтримаємо своїх» дали концерти для мирних мешканців міст Сватове, Кремінна, Сєвєродонецьк. А також виступили у Слов’янську для 95 аеромобільної бригади, у Краматорську в головному штабі АТО та в харківському військовому шпиталі. 

Протягом туру «Підтримаємо своїх» встигли дати 17 концертів. До туру долучились такі артсити, як Марія Бурмака, Руслана, Zlata Ognevich, Мед Хедс, Ярмак, Анастасія Приходько, Марія Яремчук, Володимир Ткаченко, Тоня Матвієнко, Арсен Мірзоян, Павло Табаков, Юлія Лорд , Дмитро Оскін, Геннадій Попенко, Ейва, Андрій Kishe, Горлиця-бенд, Марія Чеба, гурти Тарута, Куку Шанель, Ray Band, Без Обмежень та Пара Нормальних, Шпилясті Кобзарі.
Помилковий заголовок — Neh «Gslnhbvf'vj cdjї[» hjpgjxfd xtndthne afpe

20 Вересня, 11:20

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій