Настільна версія
мова | язык

Анджеліна Джолі підтвердила участь у новому проекті

21 Вересня, 12:56

Поділитися:

Здається, що актриса, режисер, продюсер і мати шістьох дітей Анджеліна Джолі встигає все: грати весілля, проводити час з сім'єю і працювати над декількома проектами одночасно.

Нагадаємо, за минулий місяць Джолі встигла зіграти у Франції весілля з Бредом Піттом, завершити роботу над власною картиною «Незломленний» про життя олімпійського бігуна Луї Замперіні і поділитися першими кадрами фільму «У моря» - її спільної роботи з тепер вже законним чоловіком. Зйомки цієї стрічки, які проводились на Мальті, сімейна пара поєднала з медовим місяцем.

А днями стало відомо, що Джолі до того ж виступить продюсером нового фільму «Африка» за сценарієм оскарівського лауреата Еріка Рота. До числа його робіт належать сценарії до картин «Форрест Гамп», «Загадкова історія Бенджаміна Баттона» і «Моторошно голосно і вкрай близько».

«Африка» - байопік, що розповідає про життя кенійського політика і палеоантрополога Ричарда Лики. Лики очолював комітет з охорони дикої природи і став знаменитий тим, що боровся з браконьєрами, які знищували африканських слонів.

До речі, у своїй новий проект Джолі запросила оператора Роджера Декінса, який вже працює з нею над фільмом «Незломленний». Залишається лише дивуватися тому, як зірці вдається встигати все це одночасно, і з нетерпінням чекати виходу її нових картин!
Помилковий заголовок — Fyl;tksyf L;jks gslndthlbkf exfcnm e yjdjve ghjtrns

21 Вересня, 12:56

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон