Настільна версія
мова | язык

Paul McCartney записав пісню про вегетаріанство

27 Вересня, 13:12

Поділитися:

Учасник групи «The Beatles» і легенда рок-музики Paul McCartney впродовж ось вже 30-ти років не пропускає нагоди донести до широкої аудиторії тему вегетаріанства, якого він і вся його родина неухильно дотримуються. 

Не так давно Сер Пол попросив свого друга британського прем'єр-міністра з енергетики та клімату Грега Баркера підняти дане питання в рамках саміту ООН, який стартував на днях, а для того, щоб питання звучало більш переконливо, музикант записав спеціальний трек. 

Композиція «Meet Free Monday» оповідає про те, що безліч проблем з екологією можна вирішити введенням у всьому світі хоча б одного дня без споживання м'яса і молочних продуктів. Видавши спільно з дочкою Стеллою МакКартні не одну книгу рецептів чудових вегетаріанських страв, Пол пішов далі і п'ять років тому заснував фонд під назвою Meet Free Monday. Завдання даної організації —закликати всіх небайдужих до вирішення проблем глобального потепління, забруднення навколишнього середовища, голоду і зникнення цілих видів тварин, рослин і звернути увагу на істинне джерело цих бід — тваринництво в споживчих цілях, що є, в свою чергу, однією з основних причин парникових газів.

Крім сім'ї МакКартні, активними учасниками фонду багато бізнесменів, політиків, зірок кіно та шоу-бізнесу, наприклад Woody Harrelson, Emma Thompson, Gwyneth Paltrow і Richard Branson.
Помилковий заголовок — Зфгд ЬсСфкетун pfgbcfd gscy. ghj dtutnfhsfycndj
27 Вересня, 13:12

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

День культурного розмаїття

Сьогодні іменини святкують:

Арсеній, Іван, Пимен