Настільна версія
мова | язык

Tokio Hotel випустили вже третій новий кліп — «Love Who Loves You Back»

1 Жовтня, 14:11

Поділитися:

Німецька рок-група Tokio Hotel на своїй сторінці у Фейсбук презентувала кліп на пісню «Love Who Loves You Back», що стала провідним синглом майбутнього нового альбому «Kings Of Suburbia».

На відео фронтмен Білл Каулітц приміряв новий для себе образ злегка розв'язного клубного тусовщика. В інтерв'ю виданню «Der Spiegel» вокаліст пояснив основний посил пісні: «Іноді слід брати те, що тобі необхідно. І це не завжди має бути коханням усього твого життя. Нікому не подобається бути самотнім, просто бери того, хто любить тебе. Однак, я, як і раніше, вірю у справжнє кохання».

За словами учасників групи, в цій пісні, як і в новому альбомі в цілому, вони вирішили відмовитися від звичного рокового звучання на користь більш танцювального pop і electropop. Основним джерелом натхнення стали клуби Лос-Анджелеса, де вже п'ять років живуть лідери групи, брати Білл і Том Каулітц.


«Love Who Loves You Back» доступна для скачування на «iTunes» і «GooglePlay».

Реліз альбому «Kings Of Suburbia», першого від Tokio Hotel з 2009 року, відбудеться 3 жовтня в Німеччині і 10 жовтня — на міжнародному ринку. 
Помилковий заголовок — Ещлшщ Рщеуд dbgecnbkb d;t nhtnsq yjdbq rksg — «Дщму Црщ Дщмуы Нщг Ифсл»
1 Жовтня, 14:11

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

День фрілансера в Україні

Сьогодні іменини святкують:

Герасим, Єремій, Ігнат (Гнат), Макар, Тамара