Настільна версія
мова | язык

«Увага! Бомбосховище!» — кампанія з упорядкування захисних споруд у Львові

3 Жовтня, 14:09

Поділитися:

У Львові розпочинається кампанія з упорядкування бомбосховищ та захисних споруд, у яких можна безпечно розмістити населення міста у випадку початку військових дій. Ініціювали початок кампанії активісти львівського осередку партії »ДемАльянс». Впорядкування першого бомбосховища відбудеться 4 жовтня, о 12:00 за адресою вул. Т. Шевченка, 66. 

8 вересня члени львівського осередку «ДемАльянсу» звернулися до мера Львова А. Садового з вимогою оприлюднити перелік бомбосховищ та інших об’єктів забезпечення безпеки громадян на території нашого міста, провести їх перевірку та поінформувати населення про стан їхньої готовності. «Звернення було перенаправлене у міський відділ МНС м. Львова, де нам відповіли, що значна кількість захисних споруд потребують впорядкування, — розповідає координатор кампанії Юрій Шивала, — начальник відділу захисту населення та територій управління з питань надзвичайних ситуацій Львівської міської ради Євген Басан радо відгукнувся на нашу пропозицію організувати широкомасштабний волонтерський рух з впорядкування бомбосховищ та захисних споруд і усіляко допомагає нам у реалізації цієї кампанії, за що ми йому дуже вдячні».

Впорядкування першої захисної споруди в рамках кампанії відбудеться у суботу 4 жовтня, о 12:00 за адресою вул. Т. Шевченка, 66. Активісти «Демократичного Альянсу закликають львів'ян до самоорганізації з метою приведення до дієздатності укриттів міста Львова, яких налічується понад 100 одиниць. Координатор першої акції в рамках кампанії «Увага! Бомбосховище!» Святослав Могиляк закликає львів'ян не чекати, поки волонтерська допомога дійде до захисної споруди, яка знаходиться в місцевості, де вони проживають, а самостійно ініціювати подібні заходи. В свою чергу активісти «ДемАльянсу» обіцяють усіляко допомагати цим ініціативам у реалізації кампанії.

Після успішного проведення до ладу першої захисної споруди, активісти кампанії «Увага! Бомбосховище!» приступлять до впорядкування наступного укриття. «Ми не зможемо самостійно зробити усе, бо це надзвичайно великі об'єми роботи, але сподіваємося, що кампанії набуде характеру руху і львів'яни покажуть високий рівень самоорганізації у цій надзвичайно важливій справі», - висловлює свої сподівання співорганізатор кампанії Василь Івандівка.

Слідкувати за перебігом кампанії «Увага! Бомбосховище!» можна на Facebook сторінці львівського осередку партії «Демократичний Альянс», а долучитися до впорядкування захисних споруд — заповнивши анкету волонтера.
Помилковий заголовок — «Edfuf! <jv,jc[jdbot!» — rfvgfysz p egjhzlredfyyz pf[bcyb[ cgjhel e Kmdjds

3 Жовтня, 14:09

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день книги та авторського права

Сьогодні іменини святкують:

Зенон (Зинон), Максим, Олександр, Терентій, Федір, Яків