Настільна версія
мова | язык

Тетяна Піскарьова відправляє на війну музичні листи

3 Жовтня, 14:47

Поділитися:

Співачка Тетяна Піскарьова представляє першу авторську композицію з пісенного циклу «Музичні листи на війну» під назвою «Мамина молитва». 

Як розповіла артистка, ось уже рік її серце переповнюють особливі емоції. У жовтні 2013-го у неї народилася друга дочка Надія і це стало великим щастям, але в листопаді на Майдані побили дітей та пролилася перша кров. З тих пір кожен новий день приносив Україні все більше і більше біди. І ось почалася війна... 

«Немає нічого страшнішого за війну, а дорожче миру - тільки життя. Життя наших синів, чоловіків, братів, татів, - каже Тетяна. - Моя душа розривалася на частини, як і душі всіх жінок, які допомагали і допомагають чоловікам у ці страшні дні. На жаль, як тільки російські війська вторглися в Україну, я не змогла підтримати наших бійців. Мій обов'язок матері, яка дала життя маленькій людині, залишав мене вдома, тому я вирішила писати. Писати музичні листи! Так народився цикл пісень «Музичні листи на війну», які я присвячую кожному українському героєві». 



Відомо, що в співавторстві з Тетяною Піскарьовою «музичні листи» українським солдатам писали як молоді, так і дуже відомі автори. Співачка пообіцяла відкривати імена, анонсуючи кожну нову пісню з циклу «Музичні пісні на війну».
Помилковий заголовок — Ntnzyf Gscrfhmjdf dslghfdkz' yf dsqye vepbxys kbcnb
3 Жовтня, 14:47

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антон (Антоній), Ардаліон, Євстафій (Євстахій, Остап), Іван, Мартин