Настільна версія
мова | язык

Джаред Лето і Снуп Догг вклалися в Reddit

3 Жовтня, 22:03

Поділитися:

Фронтмен 30 Seconds To Mars Джаред Лето і репер Снуп Догг стали інвесторами соціального новинного сайту Reddit. Як кстало відомо, під час останнього раунду по збору коштів музиканти зробили вклад в розвиток цієї громадської веб-структури в розмірі $ 50 млн.

Також до спонсорування проекту долучилися вкладники із Силіконової долини Сем Отлман, Рон Конвей і Пітер Тіль.

Засновники Reddit обіцяють, що використають інвестиції для найму більшої кількості співробітників для розвитку продукту, розширення команди громадського менеджменту, удосконалення модерації та громадських інструментів.

Відзначимо, що серед вкладників проекту також фігурують Пол Буххайт, Джессіка Лівінгстон, Кевін і Джулія Гарц, Марьям Нафіси, Джошу Кушнер і Ішан Вонг.

Reddit — соціальний новинний сайт, створений випускниками Університету Вірджинії Стівом Хаффманом і Алексісом Оганяном в 2005 році. Структура дозволяє зареєстрованим користувачам розміщувати посилання на будь-яку вподобану інформацію в інтернеті, обговорювати її і голосувати за найцікавіші та актуальні — найбільш популярні з них опиняються на заголовній сторінці сайту.

Крім інвестування в Reddit на цьому тижні Снуп Догг зробив ще одну гучну заяву. Репер пообіцяв виступити на Алясці, в разі якщо виборці цього американського штату проголосують за легалізацію рекреаційного використання марихуани.
Помилковий заголовок — L;fhtl Ktnj s Cyeg Ljuu drkfkbcz d Куввше

3 Жовтня, 22:03

Поділитися:

За матеріалами: music.com.ua

Теги: Reddit, Снуп Догг, Джаред Лето

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон