Настільна версія
мова | язык

У новому кліпі Ревва в трико спокушає красунь

3 Жовтня, 22:12

Поділитися:

Жіночий арт-колектив «Сопрано Турецького» представив спільний з Олександром Ревва кліп на пісню «На лету лето». Позитивне, сонячне і веселе відео не залишить публіку байдужою.

За сюжетом дівчата в яскравих купальних нарядах відпочивають на піщаному пляжі. Уздовж лінії прибою мчить в пориві вітру сексуальний Олександр Ревва в улюбленому і відомому амплуа Артура Пирожкова. Дівчата злітаються до спортивного хлопця, немов бджоли до нектару. Олександр не втрачає такий момент і позує перед ними в ретро-трико і з гирею в руках.

Це перша спільна робота Олександра Ревва з жіночим складом хору Турецького. Зйомки кліпу проходила на спекотних берегах Юрмали влітку цього року. Режисером виступила Марія Скобелєва. Саме їй прийшла в голову ідея відтворити на відео ретро-стиль 50-70 років минулого століття.

Шоумен, актор і співак Олександр Ревва, отримавши пропозицію від Михайла Турецького заспівати з його арт-групою SOPRANO Турецького, не вагався ні хвилини. У всіх десяти учасниць колективу прекрасні вокальні дані, крім того, дівчата гарні собою. Як істинному чоловікові, Олександру було приємно оточити себе такою красою. А в своєму творчому амплуа Артура Пирожкова Ревва міг дати розгул своїй сексуальності та шарму по повній програмі.
Помилковий заголовок — E yjdjve rksgs Htddf d nhbrj cgjreif' rhfceym
3 Жовтня, 22:12

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

День звукорежисера в Україні

Сьогодні іменини святкують:

Денис