Настільна версія
мова | язык

AC / DC повернулися з новим синглом

8 Жовтня, 13:55

Поділитися:

Ветерани рок-сцени AC / DC порадували своїх фенів першою за шість років новою піснею. Трек під назвою «Play Ball» увійде до складу нового довгоочікуваного альбому гурту «Rock Or Bust».

Пісню можна безкоштовно завантажити вже зараз за умови попереднього замовлення платівки, реліз якої очікується в грудні 2014-го року.

Нагадаємо, «Rock Or Bust» стане першим в 40-річній історії команди альбомом, записаним без участі гітариста і одного з співзасновників AC / DC Малколма Янга. Торік музикант переніс інсульт, а недавно його сім'я підтвердила, що у рокера діагностовано старече недоумство і він не зможе більше записуватися і виступати разом з групою.

За словами фронтмена AC / DC Брайана Джонсона, спочатку музиканти хотіли дати альбому назву «Man Down» на честь свого гітариста, однак наприкінці вирішили, що воно несе «надмірно негативний» посил і відмовилися від нього на користь енегрічного «Rock Or Bust».

«Rock Or Bust» стане сімнадцятим лонгплеєм в дискографії AC / DC. В альбом увійдуть 11 нових треків, записаних навесні цього року в Ванкувері під керівництвом продюсера Брендана О'Брайена. Партії ритм-гітари для диска записав Стіві Янг — племінник Малколма і Ангуса Янга. Він же буде супроводжувати AC / DC в світовому турі на підтримку альбому, який стартує в 2015-му році.

Нагадаємо, останнім на сьогодні релізом в дискографії групи є датований 2008-м роком «Black Ice», що з'явився після 8-мирічної перерви і очолив чарти в більш ніж десяти країнах по обидві сторони океану.
Помилковий заголовок — ФС . ВС gjdthyekbcz p yjdbv cbyukjv
8 Жовтня, 13:55

Поділитися:

За матеріалами: music.com.ua

Теги: ACDC

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій