Настільна версія
мова | язык

В Україні вперше зіграють барабанний концерт в небі

12 Жовтня, 18:18

Поділитися:

В Кам’янці-Подільському ввечері 11 жовтня зіграють перший в Україні концерт на етнічних барабанах в небі. Шоу пройде в рамках святкування 230-ліття повітроплавання в Україні та IV ОктоберФесту. 

Увечері в корзинах куль, зв’язаних трійками, в повітря над центром міста підніметься етно-музичний колектив із Запоріжжя з барабанами джембе та іншими етнічними музичними інструментами. Музиканти виконають запальні ритми і пісні урожаю, які відмінно впишуться в у тематику жовтневого фестивалю і будуть чутні на землі навіть з висоти пташиного польоту. Про це повідомляє прес-служба Кам’янець-Подільської міської ради.

«Ми братимемо участь у великому благодійному вуличному фестивалі «Єднання» в Кам’янці з 11 по 12 жовтня. Гратимемо, проводитимемо майстер-класи для дітей та дорослих і допомагатимемо збирати кошти для постраждалих в ході АТО. Ідея зіграти концерт в піднебінні прийшла спільно з повітроплавцями. Для нас це щось нове, ми самі знаходимось в передчутті цікавого», – повідомляє Денис Васил’ев, керівник музичного колективу «БарабанЗА».

«
Польоти над Кам’янець-Подільським завжди особливі, тому що літати дозволено прямо над містом. Цього року на 230-літню річницю повітроплавання ми вирішили зробити щось незвичайне, оскільки в місто приїдуть багато гостей на фієсту та благодійний фестиваль. Українці завжди могли робити дивні речі, тому оркестр серед хмар задуманий для того, щоб показати, що ми уміємо і можемо робити великі справи», – говорить В’ячеслав Гардашник, віце-президент федерації повітроплавців України.
Помилковий заголовок — D Erhfїys dgthit psuhf.nm ,fhf,fyybq rjywthn d yt,s

12 Жовтня, 18:18

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

День звукорежисера в Україні

Сьогодні іменини святкують:

Денис