Настільна версія
мова | язык

Американці зроблять з Робін Гуда супергероя

11 Жовтня, 13:19

Поділитися:

Компанія Sony Pictures має намір запустити нову серію кіноблокбастерів, героєм якої стане персонаж англійського фольклору Робін Гуд, повідомляє УНН із посиланням на іноземні ЗМІ. На даний момент студія веде переговори про купівлю сценарію Корі Гудмана і Джеремі Лотта і прав на екранізацію. Розмір угоди може скласти від одного до двох мільйонів доларів.

Як зазначає видання The Hollywood Reporter, крім самого Робіна Гуда, в картині будуть фігурувати і його соратники: Крихітка Джон, монах Тук і Вілл Скарлетт. Терміни виробництва і дата виходу першого фільму на екрани поки не уточнюються. Очікується, що стрічки знімуть в супергероїчній манері, а Робіна Гуда та його соратників представлять своєрідною командою "месників середньовічної Англії".

Історія благородного розбійника була неодноразово екранізована. Найперша стрічка "Робін Гуд" вийшла на екрани в 1922 році. Найбільшу популярність здобув образ героя у виконанні актора Еррола Флінна в стрічці 1938 року. Одна з останніх картин в постановці режисера Рідлі Скотта з'явилася в кінотеатрах в 2010 році. Головні ролі в ній виконали Рассел Кроу та Кейт Бланшетт.
Помилковий заголовок — Fvthbrfyws phj,kznm p Hj,sy Uelf cegthuthjz

11 Жовтня, 13:19

Поділитися:

За матеріалами: unn.com.ua

Теги: Робін Гуд, супргерой, Sony Pictures

ПодіїПодії
Сьогодні свято

День музеїв

День науки в Україні

Сьогодні іменини святкують:

Адріан, Іван, Ірина