Настільна версія
мова | язык

Мішель Обама обрала сукню українського дизайнера Наталії Коваль

12 Жовтня, 18:18

Поділитися:

До списку зарубіжних знаменитостей, які віддають перевагу речам made in Ukraine, приєдналася Мішель Обама. Перша леді США одягла сукню українського дизайнера Наталії Коваль.

Перша леді США влаштувала п’ятигодинний майстер-клас Fashion Education Workshop, запросивши в Білий дім 150 студентів та учнів старшої школи, зацікавлених побудувати свою кар’єру в модній індустрії. Починаючі дизайнери могли поспілкуватися з видатними професіоналами моди і отримати безцінні знання про те, як домогтися успіху і на що потрібно звертати увагу в своїй освіті.

Мішель Обама зустрічала гостей в темно-синій сукні без рукавів з американською проймою. Його автором стала українка Наталія Коваль, студентка Нью-Йоркського інституту моди і технологій, яка народилася в Тернополі. Саме вона посіла перше місце у Конкурсі дизайну, взявши участь у семінарі в Білому домі.

У своїй промові перша леді сказала: "
Коли справа доходить до індустрії моди, люди часто думають тільки про подіуми, червоні доріжки і тих, "хто носить це краще". Але правда в тому, що одяг, який ви бачите на обкладинках журналів, дійсно тільки фінальний продукт у дуже тривалому і складному процесі. Мода насправді — це пристрасть і творчість, так само як музика, танець або поезія. Для дуже багатьох людей по всій країні це покликання; це кар'єра. Це те, що допомагає їм прогодувати свої сім'ї".
Помилковий заголовок — Vsitkm J,fvf j,hfkf cery. erhfїycmrjuj lbpfqythf Yfnfksї Rjdfkm

12 Жовтня, 18:18

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день пам'ятників та історичних місць

Сьогодні іменини святкують:

Марко, Платон, Семен, Федора (Феодора)