Настільна версія
мова | язык

Take That анонсували альбом і випустили сингл «These Days»

13 Жовтня, 20:32

Поділитися:

Take That оголосили подробиці сьомого повноформатного альбому з промовистою назвою «III», який вийде 1 грудня на лейблі Polydor Records. Також музиканти оприлюднили довгоочікуваний сингл «These Days».

Мало того, що прийдешній альбом стане першим з моменту релізу «Progress» в 2010 році, Take That тепер представлені в якості тріо після відходу Джейсона Оранджа в кінці минулого місяця.

Гері Барлоу, Ховард Дональд і Марк Оуен приєдналися до ведучого Кріса Еванса на радіо BBC Radio 2 в п'ятницю вранці, щоб обговорити новий альбом. «
Ми божилися перед шанувальникам протягом двох останніх років, що «цей запис ось-ось вийде», — говорить Гері. — І як сказав Марк, ми дочекалися початку року, після чого сказали Джейсону: «Слухай, ми повинні почати запис». Ми чекали до останнього моменту, але рішення, нарешті, прийнято, і нам варто поважати його. Ми хочемо рухатися далі в якості тріо».

Минулий студійник Take That, «Progress», був записаний за участі п'ятьох музикантів, в тому числі Роббі Уїльямса, і став найбільш швидкопродаваним альбомом століття і другим найбільш продаваним альбомом всіх часів з результатом більше ніж  235000 реалізованих копій за добу.
Помилковий заголовок — Ефлу Ерфе fyjycedfkb fkm,jv s dbgecnbkb cbyuk «Еруыу Вфны»
13 Жовтня, 20:32

Поділитися:

За матеріалами: muzgazeta.com

Теги: Take That, These Days

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день свободи слова в ЗМІ

Міжнародний день сонця

Сьогодні іменини святкують:

Анастасій, Гаврило, Григорій, Микита, Олександр, Федір