Настільна версія
мова | язык

25 жовтня Олексій Коган представить у Києві продовження проекту «Джазові історії»

14 Жовтня, 22:42

Поділитися:

25 жовтня 2014 о 19:00 в «Майстер Класі» (вул. Лаврська, 16а) відбудеться презентація другої частини музичного проекту «Jazz з Олексієм Коганом: Джазові історії». Ідея створення проекту народилася незабаром після релізу однойменного подвійного диска, виданого в форматі аудіокниги.

«Невигадані історії одного радіоведучого про зустрічі з видатними музикантами джазу» (як коротко охарактеризував аудіокнигу сам Олексій Коган) вперше були розказані і зіграні наживо 30 квітня 2014 в «Майстер Класі» (на концерті, приуроченому до Міжнародного дня джазу). Повторна презентація диска відбулася в червні у Львові — в рамках фестивалю Alfa Jazz Fest 2014.

Обидва концерти пройшли в форматі, зумовленому структурою аудіокниги: Олексій Коган читав вибрані есе, а найкращі українські джазмени створювали музичні ілюстрації до текстів. Високий глядацький інтерес до такого розмовно-музичного перформансу підштовхнув продюсерський центр Jazz in Kiev до рішення продовжити проект: адже іще не розказаних історій в Олексія вистачить не на один концерт і не на одну аудіокнигу.

Концерт «Jazz з Олексієм Коганом: Джазові історії. Частина II», який відбудеться 25 жовтня в «Майстер Класі» буде на 100 відсотків відрізнятися від квітневої презентації диска: публіку чекають нові історії і нова музика. Ми впевнені, що із часом цей матеріал також буде виданий у вигляді другого тому аудіокниги.

Дата концерту - 25 жовтня - обрана не випадково. Саме в останні жовтневі вихідні, якби політична та соціально-економічна ситуація в Україні була іншою, в Києві мали б проходити концерти сьомого Міжнародного джазового фестивалю Jazz in Kiev 2014 (докладніше про причини скасування фестивалю: http://jazzinkiev.com/news /festival-jazz-in-kiev-2014-ne-sostoitsya.html). Однак, відмовившись від проведення масштабного джазового свята, продюсерський центр Jazz in Kiev не відмовляється від проведення джазових концертів. Ми переконані: музика є одним з найкращих антидепресантів, які обов'язково допоможуть нам пережити непрості часи. Впевнені, що друга порція джазових історій від Олексія Когана буде найкращим тому доказом!
Помилковий заголовок — 25 ;jdnyz Jktrcsq Rjufy ghtlcnfdbnm e Rb'ds ghjljd;tyyz ghjtrne «L;fpjds scnjhsї»
14 Жовтня, 22:42

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван