Настільна версія
мова | язык

Tarabarova зіграє головну роль у новорічному мюзиклі «Аліса в країні чудес»

15 Жовтня, 17:31

Поділитися:

До останнього моменту творці мюзиклу за мотивами однойменної книги Льюїса Керолла «Аліса в країні чудес» зберігали інтригу, хто ж зіграє головну роль у новорічному мюзиклі виробництва телеканалу «Україна». За словами головного режисера Максима Паперника, кастинг на роль Аліси був найскладнішим.

«
Боротьба за Алісу була відчайдушною. Я шукав протиріччя. З одного боку, це мала бути ніжна і лірична дівчина, з іншого — справжній боєць, з характером, з перчинкою. Конкурс тривав до останніх днів, і в підсумку я зрозумів — мені потрібна саме Світлана Тарабарова», — розповів Максим.

Алісу вибирали з числа відомих українських виконавиць. Примітно, що пропозиція зіграти в мюзиклі під сценічним псевдонімом з минулого надійшла майже відразу після виходу першого альбому Світлани Тарабарової «Мир Всім», над яким співачка працювала останнім часом.

«Дзвінок телеканалу «Україна» з пропозицією зіграти в мюзиклі «Аліса в країні чудес» перевернув все з ніг на голову. По-перше, мені знову доведеться приміряти ім'я Аліса, яке залишилося для мене в далекому минулому. По-друге, це чудова казка, одна з моїх улюблених. І по-третє, це прекрасна можливість попрацювати з дуже талановитими людьми. А ще — це, звичайно, Новий Рік, який для мене є головним сімейним святом, це маленьке диво, яке я щороку чекаю з нетерпінням», — прокоментувала артистка.

Нагадаємо, що мюзикл «Аліса в країні чудес» з'явиться на екранах у новорічну ніч. Відомо, що маму Аліси зіграє співачка Ірина Білик. Також у новорічному спектаклі зніметься і Вєрка Сердючка, щоправда, поки невідомо, в якій ролі.
Помилковий заголовок — Ефкфифкщмф psuhf' ujkjdye hjkm e yjdjhsxyjve v.pbrks «Fkscf d rhfїys xeltc»

15 Жовтня, 17:31

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

День радіо

Сьогодні іменини святкують:

Валентин, Євсій, Єлизавета, Леонтій, Олексій, Савва (Сава), Фома