Настільна версія
мова | язык

АнтитілА продовжують волонтерську діяльність та розширюють географію осінніх концертів

17 Жовтня, 10:08

Поділитися:

АнтитілА розширюють географію своєї осінньої концертної подорожі містами України. До раніше заявлених Харкова (30 жовтня), Дніпропетровська (31 жовтня) та Львова (15 листопада) приєдналися Олександрія (19 листопада), Світловодськ (20 листопада), Кременчук (21 листопада) та Комсомольск (23 листопада).

Тарас Тополя, вокаліст гурту АнтитілА: «
Ми були і залишаємося музикантами! У творчості – наше життя! Не забуваємо про наше головне покликання – через музику робити людей щасливими, і вирушаємо Україною! Ця серія концертів – продовження цікавого експерименту із музикантами симфонічного оркестру. Нам імпонує не тільки електронний формат, а й акустичний. Тому із задоволенням поділимося своїми піснями з усіма, хто завітає на наші виступи. Запрошуємо, буде цікаво і чесно!».

Хотілося б зауважити, що це будуть не лише музичні виступи з творчими сюрпризами, такими як струнний квартет, чи то можливі пісні з майбутнього нового альбому. Окрім емоційного та естетичного задоволення від музики та лірики Антитіл, усі відвідувачі концертів матимуть змогу безпосередньо надати допомогу українським військовим, які знаходяться в зоні проведення АТО. Адже частина коштів від продажу квитків з кожного концерту буде направлена на закупівлю такого необхідного та незамінного препарату, як кровоспинний засіб Celox (Целокс).

АнтитілА вже довгий час активно займаються волонтерською діяльністю. Музиканти не змогли лишитись осторонь того, що в країні йде неоголошена війна, а держава не може, чи не хоче, забезпечити усім необхідним українських військових.

АнтитілА з допомогою телебачення «Магнолія ТВ», радіо «Львівська Хвиля» та друзів збирають гроші, займаються закупівлею та особисто доставляють амуніцію, електроніку, медикаменти та інші необхідні речі українським військовим на сході України.

Перед кожним з концертів у всіх містах, АнтитілА зустрінуться з усіма охочими до спілкування. Під час цих зустрічей музиканти розповідатимуть про волонтерську діяльність, про все, що бачили на власні очі багато разів на передовій та будуть відповідати на всі питання. Також, під час цих зустрічей з прихильниками, можливо буде через учасників групи передати будь-що для українських військових в зону АТО, і ці речі та подарунки обов’язково будуть доставлені до адресатів.
Помилковий заголовок — FynbnskF ghjljd;e.nm djkjynthcmre lszkmyscnm nf hjpibh..nm utjuhfas. jcsyys[ rjywthnsd
17 Жовтня, 10:08

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій