Настільна версія
мова | язык

«Зараз або ніколи» — масштабне концертне шоу С.К.А.Й. у супроводі камерного оркестру

20 Жовтня, 14:48

Поділитися:

Цього року розпочався новий етап музичної історії країни. Відомі українські музиканти вперше представляють українській публіці великі і принципово нові концертні проекти. 28 листопада в концертному залі Stereo Plaza відомий український рок-гурт С.К.А.Й. презентує нове масштабне концертне шоу С.К.А.Й. — ALIVE.

Артисти разом з командою Stereo Plaza готують якісний, складний у реалізації, але дуже цікавий музичний проект, що представить С.К.А.Й. у новому світлі і звучанні. Лірично-драматичні композиції групи вперше прозвучать у супроводі камерного оркестру. До традиційного складу гурту приєднаються «класичні» музичні інструменти : рояль, скрипки, альти, віолончель, саксофон, а до музичного контенту додадуть спеціально розроблене світлове шоу.

Коментує фронтмен гурту Олег Собчук: «
Ми давно планували великий сольний концерт, справжнє концертне шоу із залученням багатьох музикантів та спеціального технічного оснащення. Настав час реалізувати задум. Зараз або ніколи: С.К.А.Й. ALIVE! 28 листопада ми зіграємо нові пісні й хіти С.К.А.Й. у свіжому, не схожому на оригінал звучанні. А ще ми плануємо презентацію – представимо рок-кавер на відому пісню «Україна» Тараса Петриненка».

Загалом концертне шоу триватиме близько двох з половиною годин. 
Помилковий заголовок — «Pfhfp f,j ysrjkb» — vfcinf,yt rjywthnyt ije C/R/F/Q/ e ceghjdjls rfvthyjuj jhrtcnhe

20 Жовтня, 14:48

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

День міст-побратимів

Міжнародний день джазу

Сьогодні іменини святкують:

Адріан, Ананій, Зосим, Семен, Олександр