Настільна версія
мова | язык

Тур в підтримку нового альбому «Брати Гадюкіни» розпочнуть з рідного Львова

21 Жовтня, 19:56

Поділитися:

7 листопада у львівському Палаці Спорту «Україна» відбудеться концерт культової української групи «Брати Гадюкіни». Саме зі Львова – міста, де «гади» народилися в далекому 1988 році, — стартує всеукраїнський тур гурту у підтримку нового альбому «MADE IN UKRAINE». Початок концерту – о 19:00.

Після старту у Львові 7 листопада гастрольний графік «Братів Гадюкіних» охопить такі міста: Тернопіль (8 листопада), Хмельницький (9 листопада), Харків (15 листопада), Дніпропетровськ (16 листопада), Чернігів (26 листопада) і Київ (28 листопада).

Альбом «MADE IN UKRAINE» «Гадюкіни» презентували 8 вересня 2014 р. У цей день культові музиканти виклали новинку на власному сайті, для вільного прослуховування та скачування. При цьому «гади» закликали своїх прихильників у добровільному порядку перераховувати кошти на рахунки «Волонтерської Сотні» — на потреби поранених в АТО, а також переселенців із Криму та сходу України. Тільки за першу добу українські меломани завантажили новий альбом «Братів Гадюкіних» понад 10 тисяч разів. А за місяць цифра скачувань сягнула близько 100 тисяч. Ажіотаж викликала і концертна презентація довгоочікуваного альбому, яка відбулася у Зеленому театрі в Києві. І на якій, звісно ж, не обійшлося без старих—добрих хітів «гадів». Без яких годі уявити і концерти туру «Братів» у листопаді!

В альбом «MADE IN UKRAINE» увійшло 16 треків. Це вже більш дорослі «гади», які, щоправда, не втратили знайомої мільйонам «фірмової» манери виконання та насиченого різнобарвного саунду. Новинка від «Братів Гадюкіних» витримана у кращих традиціях групи – це мікс українського ритм—н—блюзу, гуцульського реггі, львівського шансону і «міцних» актуальних текстів.
Помилковий заголовок — Neh d gslnhbvre yjdjuj fkm,jve «<hfnb Ufl.rsyb» hjpgjxyenm p hslyjuj Kmdjdf

21 Жовтня, 19:56

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон