Настільна версія
мова | язык

Рейчел Вайс стане злою відьмою

5 Травня, 00:07

Поділитися:

Своєрідний пріквел до «Чарівника країни Оз» під назвою «Оз: Великий і могутній» продовжує обзаводитися акторами. Режисер Сем Реймі запросив на роль могутньої злий відьми лауреатку премії «Оскар» Рейчел Вайс.

Самого чарівника повинен був грати Роберт Дауні-мол., Але актор так і не зміг взяти участь у проекті. На його місце взяли Джеймса Франко. Він-то і стане Озом - вивертким торговцем, який відчув на собі всю силу магії, коли повітряна куля перенесла його у чарівну країну, де правлять справжні відьми.

Добру відьму Теадору зіграє Міла Куніс, яка нещодавно блиснула в драмі Дарена Ароновськи «Чорна Лебідь». Як і годиться, у всякої доброї відьми є зла сестра. У фільмі Реймі її звуть Еванора, і вона намагається переманити Теодору на темну сторону.

Для Рейчел Вайс зйомки у ролі злої відьми стануть відхиленням в бік від звичного амплуа позитивної героїні. Останнім багатобюджетним проектом, у якому знімалася актриса, був «Костянтин: Володар темряви». Ім'я Вайс значилося серед кандидаток на одну з жіночих ролей у третьому «Бетмені». Зараз Рейчел знімається у драмі Фернанду Мейрелліш «360».
Помилковий заголовок — Htqxtk Dfqc cnfyt pkj. dslmvj.

5 Травня, 00:07

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антонін, Георгій (Юрій), Іван, Никифор, Пафнутій, Христофор