Настільна версія
мова | язык

Гурт ТІК вирушає у ювілейний тур «Люби ти Україну»

21 Жовтня, 22:30

Поділитися:

Наступного року «Тверезість і Культура» святкують свої перші славні 10 років пісеннотворчості. Коли 10 років несеш своє серце людям, народжуються такі пісні і така музика, що, мов смачне вино стають ще милішими, ще зрозумілішими, ще ріднішими з роками. Тому, щоб переспівати всіх ТІКівських пісень та перебачитися з усіма друзями, святкування ювілею почнеться ще 1 лютого 2015 року. 

Перших гостей ТІКівці і ТІКівчани зберуть на великий душевно-домашній концерт в Палаці Спорту. Хлопці, відхопивши на обживання таку «козирну» площу в Києві, вже зараз облаштовують там собі справжню хату, шукають зручного дивана і доклеюють шпалери, а Віктор Бронюк, навіть обіцявся особисто почепити бра і килим, щоб гостям дорогеньким було дуже затишно.

Що нести на подарунок? Щирі посмішки і відкриті серця, сповнені любові до своєї Батьківщини! Бо в такий час, в таку годину саме ваш дух, ваша віра і ваша любов до України є тією непереможною силою, котра зможе подолати і побороти все.

«Люби ти Україну», — пісня, котра вже встигла полюбитися всім українцям, пісня, що стала символом і набула особливого значення для кожного. Ця пісня і стане головною темою всього туру.

«Кожною піснею і кожною нотою ми весь цей час зізнавалися в любові Україні, — говорить лідер гурту Віктор Бронюк. — Зараз важливо робити все що можеш, щоб підтримати країну, щоб змінити щось на краще. І ми теж маємо робити те, що в нас виходить найкраще — співати на славу цьому народові, на славу всій Україні». 

Цей тур буде найбільшим для гурту: розпочнеться з 1 лютого 2015 року в Київському Палаці Спорту, охопить 33 міста України і завершиться аж 10 червня в славному, теплому і справжньому ТІКівському місті — у Вінниці.          
Помилковий заголовок — Uehn NSR dbheif' e .dsktqybq neh «K.,b nb Erhfїye»

21 Жовтня, 22:30

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій