Настільна версія
мова | язык

Кліп української молодої команди став рекордсменом Youtube

27 Жовтня, 22:29

Поділитися:

Група Brunettes Shoot Blondes зняла кліп, у якого вже більше 5 мільйонів переглядів! Про наших музикантів встигли написати британські, французькі та безліч інших світових виданнь.

Вся унікальність відео в тому, що воно було зняте на одну камеру, без монтажу з використанням 6 айфонів, 4 айпадів, 3 макбуків і 1 айпода. Щоб зібрати 14 гаджетів, хлопці зверталися за допомогою до друзів і слухачів.

«
Для ідеальної синхронізації відео, нам знадобилося три дубля. Всього на зйомку кліпу «Knock Knock» пішло десь півдня», — зазначив лідер гурту Андрій.

Фронтмен розповів також про символ групи — зайця, який став головним героєм ролика: «Перед першим концертом нам терміново треба було придумати оформлення афіші. Заєць дуже добре виглядав, і ми вирішили зробити його своїм символом. З тих пір він скрізь нас супроводжує і, судячи з рекорду на Youtube, приносить удачу».

За перші дні ролик зібрав більше 600 тисяч переглядів. Відео стало лідером в категорії «Emerging Artists From Across the Globe». Розповідати про нього немає сенсу, краще подивіться!
Помилковий заголовок — Rksg erhfїycmrjї vjkjljї rjvfylb cnfd htrjhlcvtyjv Нщгегиу
27 Жовтня, 22:29

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків