Настільна версія
мова | язык

Робі Вільямс зробив із народження сина ціле шоу

28 Жовтня, 19:10

Поділитися:

Роббі Вільямс дуже чекав народження своєї другої дитини — сина. Настільки сильно, що вирішив не просто закарбувати на відео весь процес його появи на світ, але і показати пологи дружини практично в прямому ефірі через свій «Твіттер». 

Робі протягом усього понеділка коментував у Твіттері все, що відбувається в пологовому будинку. Музикант навіть викладав відео гарячих танців його вагітної дружини Айди Філд під пісню «Fancy» Iggy Azalea. 

На першій викладеній зіркою фотографії зображені прикрашені стразами туфлі на шпильках, в яких його дружина приїхала до пологового будинку. «Коли Айда йде народжувати, вона виглядає відповідно», — підписав знімок Роббі. 

Далі Вільямс опублікував кілька відео. На одному Айда в перервах між переймами танцює, на іншому він сам співає дружині пісню. На третьому — вони разом вирушають в родову палату, на шляху до якої майбутньому таткові стає трохи млосно. Ще в одному ролику Роббі зафіксував, як Айді проколюють міхур, щоб відійшли води. А в наступному — як він заспокоює дружину під час переймів. 

Фотографією новонародженого малюка Роббі і Айда поки не поділилися. А також не розповіли, як вирішили назвати сина. Але судячи з відвертості зоряної пари, все це скоро стане відомо громадськості.

«Я ніколи раніше не відчував стільки любові! Я шалено гордий за свою дружину, вона чудова! Ці кілька годин були кращими. Ми раді розділити цю подію з вами!», — написав Робі у Твіттері.

Айда народила хлопчика вагою 3,6 кг. Це вже друга дитина в родині Вільямс. Пара виховує дворічну дочку Теодору Роуз.

Нагадаємо, Робі та Айда познайомилися у 2007 році і з тих пір нерозлучні. В 2008 році пара об'їздила увесь світ, і через два роки одружилася у Лос-Анжелесі.
Помилковий заголовок — Hj,s Dskmzvc phj,bd sp yfhjl;tyyz cbyf wskt ije
28 Жовтня, 19:10

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій