Настільна версія
мова | язык

Depeche Mode випустили концертний кліп

29 Жовтня, 15:43

Поділитися:

Ветерани сінті-поп Depeche Mode поділилися фрагментом нового концертного фільму «Live In Berlin» — видовищним номером «Enjoy The Silence» з ефектним відеорядом.

«Enjoy The Silence» є одним із головних хітів команди і постійним номером концертних сет-листів. Над відеорядом номера чаклував Антон Корбійн, який виступив одночасно і режисером фільму.

Нагадаємо, «Depeche Mode Live In Berlin» складатиметься із виступу групи в Берліні у листопаді минулого року. Видання представить концертну програму із 21-ї композиції плюс закулісні зйомки, інтерв'ю і бонуси а-ля акустичний студійний джем Depeche Mode.

«
Depeche Mode мають велику армію шанувальників у Німеччині й особливо в Берліні, так що ця стрічка — посвята їм, — каже Корбійн. — Ми намагалися передати цей особливий зв'язок між групою і фанатами за допомогою включення хроніки із залу та фойє».

«Depeche Mode: Live In Berlin» буде видано 17 листопада 2014-го на Columbia Records. DVD стане першим релізом Depeche Mode з моменту випуску навесні минулого року нового альбому «Delta Machine».

Відзначимо, що Антон Корбійн не вперше працює з Дейвом Гееном і Ко. Співпраця почалася в 1986-му році зйомками відеокліпу на «A Question of Time» і продовжилося низкою чудових робіт — «Never Let Me Down Again», «Personal Jesus», «Enjoy the Silence», «Policy of Truth», «World in My Eyes »,«I Feel You», «Walking in My Shoes» etc.

Всього режисер зняв для Depeche Mode 22 відеокліпи, а також концертні фільми «Devotional» (про тури групи 1993-1994-го років) і «One Night in Paris — The Exciter Tour 2001».

Трек-лист «Depeche Mode Live In Berlin»:
1. Intro
2. Welcome To My World
3. Angel
4. Walking In My Shoes
5. Precious
6. Black Celebration
7. Should Be Higher
8. Policy Of Truth
9. The Child Inside
10. But Not Tonight
11. Heaven
12. Soothe My Soul
13. A Pain That I'm Used To
14. A Question Of Time
15. Enjoy The Silence
16. Personal Jesus
17. Shake The Disease
18. Halo
19. Just Can not Get Enough
20. I Feel You
21. Never Let Me Down Again
22. Goodbye.
Помилковий заголовок — Вузусру Ьщву dbgecnbkb rjywthnybq rksg
29 Жовтня, 15:43

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон