Настільна версія
мова | язык

Steampunk живий! Гурт Хочу ЩЕ презентує новий кліп

2 Листопада, 17:22

Поділитися:

Завершилася робота над новим кліпом гурту Хочу ЩЕ! у стилі steampunk на пісню «Манія». Музичне відео стало результатом спільної роботи музикантів та компанії «WeCinemaStudio». В основі відеороботи лежить справжній «кіношний» сценарій, а до знімального процесу долучилися актори театру «МИ».

Робота повністю знята в антуражі XIX століття, а серед реманенту акторів можна помітити велику кількість чудернацьких пристроїв, таких як реактивний інвалідний візок, фортепіано-хімічна лабораторія, ріжуче віяло, кібер-маска та інше. Усі ці чудернацькі художні елементи розробив Віталій Внуков — відомий український художник у жанрі тех-арт.

Сюжет кліпу розкриває історію про дівчину-рабиню таємничого господаря у золотій масці на пів обличчя. Він полюбляв грати в азартні ігри, а дівчина мала несамовиту інтуїцію, яка допомагала виходити йому переможцем з будь-якої гри. Прийшовши в черговий раз до казино, господар вирішив зіграти за столом в компанії маркіза, гейші, магната, затятого гравця та аристократки. Під час гри маркіз закохується в рабиню і хоче будь-що забрати її собі від господаря. Коли справи доходять до зброї, рабиня виявляється не тією безневинною дівчиною, якою видається на перший погляд.

Побачити повну версію кліпу до того, як він з’явиться на екранах ТБ та в мережі Інтернет, можна буде під час презентацій та концерту гурту у Львові (13 листопада, 19:00, арт-кафе «Сало», просп. Свободи 6/8) та Києві (15 листопада, 19:00, «Наш Формат», пров. Чеслава Бєлінського, 5).
Помилковий заголовок — Ыеуфьзгтл ;bdbq! Uehn {jxe OT ghtptyne' yjdbq rksg
2 Листопада, 17:22

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

День звукорежисера в Україні

Сьогодні іменини святкують:

Денис