Настільна версія
мова | язык

Скрипка, Матвієнко та Ващук віддали свої вишиванки на аукціон

2 Листопада, 17:22

Поділитися:

Українські зірки продовжують підтримувати благодійний проект «Народжені в сорочці», віддаючи свої вишиванки на аукціон, кошти від якого підуть на закупівлю бронежилетів для солдат 9-го полку оперативного призначення Національної гвардії України.

На сайті акції вже можна придбати вишиванки Ніни Матвієнко, Олега Скрипки, Олександра та Віктора Павліків, Геннадія Попенко, Владислава Ващука, Юлії Бурковської, Ірени Карпи, сестер Галі та Лесі Тельнюк, Сергія Костецького, Андрія Джеджули, Лілу, Олени Філонової та гурту «Анна-Марія».

Кожен бажаючий може зареєструватись і почати торгуватись за сорочку, що сподобалася. В режимі он-лайн відкритий рахунок і кожен, хто придбає лот, зможе в будь-який момент прослідкувати перебіг коштів. Раніше у проекті вже взяли участь Олександр Шовковський, Альоша, Серж Смолін, Петро Чорний, Максим Неліпа, Сергій Гладир, Оля Цибульська, Олег Кензов, Артур Боссо та інші. Першими з аукціону пішли вишиванки Влади Литовченко, Анни Свірідової та Тараса Тополі – відповідно за 810, 450 та 510 грн.

За час існування проекту організаторам вдалося зібрати чималу суму коштів. «На сьогоднішній день ми вже зібрали на потреби солдат 1 501 892 грн, - повідомив один з організаторів проекту Гліб Лобов. – Але цього ще не достатньо, щоб повністю укомплектувати хлопців, які зараз на передовій. Потрібно зібрати не менше 4 мільйонів гривень».

В рамках проекту також заплановано благодійний концертний тур по Україні. Перший захід — етно-диско вечорниці за участю Олега Скрипки — відбудеться 4 листопада у львівському клубі Picasso. Під час концерту гостям буде запропоновано купити з аукціону кілька зіркових вишиванок. Усі кошти з аукціону та продажу квитків на вечірку підуть на закупівлю засобів захисту для солдат 9-го полку Національної гвардії України.
Помилковий заголовок — Crhbgrf? Vfnds'yrj nf Dfoer dsllfkb cdjї dbibdfyrb yf ferwsjy
2 Листопада, 17:22

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антон (Антоній), Ардаліон, Євстафій (Євстахій, Остап), Іван, Мартин