Настільна версія
мова | язык

Дженніфер Лопес написала книгу про свої чоловіків

3 Листопада, 18:46

Поділитися:

На 4 листопада запланована презентація мемуарів співачки і актриси Дженніфер Лопес. Назва у книги більш ніж багатообіцяюча: «Справжня любов» (True Love).

Як легко здогадатися з назви видання, Лопес присвятила книгу в першу чергу тим відносинам, які складалися у неї з представниками сильної статі. Крім того, Лопес описує, як, на її думку, має виглядати ідеальний супутник життя, з яким би вона почувалася комфортно.

Окрема глава книги присвячена історії відносин Дженніфер з Марком Ентоні. Артистка зізнається, що рішення розлучитися далося її нелегко і коштувало тривалих сумнівів і роздумів. Тим не менш, вона все ж вирішила розірвати шлюб, коли зрозуміла, що життя з цією людиною не приносить їй щастя.

Дженніфер, яка відзначила 45-річчя, зізнається, що все ще сподівається зустріти свого єдиного. Вона вважає, що на даному етапі знайти свою другу половинку їй буде легше, бо тепер вона вже точно знає, яким має бути чоловік її мрії. Зокрема, одна з умов — майбутній чоловік повинен прийняти її дітей і ставитися до них так, як ставився б до власних нащадків. 
Помилковий заголовок — L;tyysath Kjgtc yfgbcfkf rybue ghj cdjї xjkjdsrsd

3 Листопада, 18:46

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків