Настільна версія
мова | язык

Гурт «Друга ріка» виклав у мережу фільм про себе

4 Листопада, 19:56

Поділитися:

Гурт «Друга ріка» виклав на своєму офіційному сайті документальний фільм Supernation, присвячений запису однойменного альбому. Валерій Харчишин разом зі своїми колегами влаштував live-сесію, в ході якої виконав нові композиції «STOP», «Supernation», «Засинай» та ін. Також у фільмі двічі пролунав титульний сингл «Я чую».

«Ми хотіли показати, як ми граємо нові пісні на студії, коли ми їх записуємо, щоб передати людям. Відеокліпи мені видаються досить штучним явищем. Під час зйомок ти «лабаєш» під фонограму і робиш вигляд, що переживаєш ті чи інші емоції. Може, і переживаєш, хто його знає. Але не я. Мені важко зніматися в кліпах, якщо не вважати якихось ігрових сюжетів», — розповідає у фільмі про його ідею соліст групи Валерій Харчишин. 

43-хвилинне кіно складається з живого виконання в студії більшої частини матеріалу нового альбому.

Екранізувала «SUPERNATION» компанія FreeFilm Production, в особі режисера Влада Разіховського і продюсера Віталія Денчук, відома зйомками відео-кліпів для Наталії Могилевської, Loboda, Євгенії Власової та інших.

Однією з головних задач, яка стояла перед режисерської командою, була паралельна зйомка відео і запис живого звуку. «Ми зняли чесний музичний фільм — і відео, і саунд писалися одночасно. Ніяких накладених фонограм чи плейбеків... Це як-ніби Друга Ріка заспівала вам особисто свій альбом живцем. Як побувати з ними на записі в студії. Приблизно так. Музичний фільм «SUPERNATION» можна назвати відео-прев'ю альбому», — прокоментував режисер Влад Разіховський.

Всі пісні нового альбому можна буде почути 6 грудня на наймасштабнішому шоу групи Друга Ріка «Почути все», яке відбудеться в Києві, в клубі «STEREO PLAZA».
Помилковий заголовок — Uehn «Lheuf hsrf» dbrkfd e vtht;e askmv ghj ct,t
4 Листопада, 19:56

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон