Настільна версія
мова | язык

Нові хіт-паради від На Всі 100

5 Травня, 13:30

Поділитися:

Раді повідомити прихильникам нашого поралу новину про відкриття серії нових хіт-парадів. Вже зараз Ви можете подарувати свій голос улюбленим артистам і покращити їхнє становище у хіт-парадній драбині.

Зараз на сторінках сайту доступні такі хіт-паради:

На Всі 100 (TV) – телевізійний рейтинг з багаторічним ефірним стажем. У ньому представлені кліпи лише українського виробництва.

Промо-Топ – програма з хітами львівського шоу-бізнесу, який завжди постачає Україну новими талановитими артистами. Промо-Топ – головний хіт-парад міста Лева!

UAUK – експортні пісні українських артистів у новому параді хітів! Наші голоси співають пісні англійською мовою, і, можливо, ці треки колись звучатимуть на весь світ. Голосуйте активно!

JAZZ in UA – хіт-парад для справжніх музичних гурманів! Запрошуємо усіх знайомитись з українським джазом, який достойний Вашої уваги та голосів! Все буде JAZZ!

STARTER – для тих, хто стартує! Сюди може потрапити кожен, хто тільки починає свій творчий шлях та записує якісні пісні! Надсилайте свої треки на chart@navsi100.com і, можливо, вже наступного тижня вони опинятья у пропозицях!

Все тільки починається і хіт-парадів буде ще більше! Відвідуйте нас регулярно і розповідайте про наші можливості своїм друзям, які займаються музикою, можливо, саме Ви зможете скоротити їхній шлях до популярності! chart@navsi100.com – тут ми збираємо пісні для наших чартів. Живи Navsi100.com!
Помилковий заголовок — Yjds [sn-gfhflb dsl Yf Dcs 100

5 Травня, 13:30

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван