Настільна версія
мова | язык

У Києві відбудеться перший в світі автокінофестиваль короткого метра

5 Листопада, 16:34

Поділитися:

8-9 листопада у Києві відбудеться перший в світі автокінофестиваль короткометражок про любов. Столичним кіно гурманам покажуть понад 30 найбільш романтичних фільмів відомих кінорежисерів.

Автокінофестиваль з артхаусними короткометражками відбудеться вперше не лише в Україні, а в усьому світі. Це унікальна подія, як для шанувальників короткого метра, так і для тих, хто просто любить ексклюзивні події.

Головною особливістю автокінофестивалю є те, що кожен з гостей сам обирає собі компанію і місце в залі. Для перегляду необхідно мати автомобіль і радіоприймач, налаштований на потрібну хвилю.
За словами менеджера та організатора автокінофестивалю Дениса Коби, фільми про кохання завжди актуальні для жителів великих міст, тут романтика літає в повітрі і тисячі пар люблять кожну секунду. Короткометражки про кохання, ніби відображають історії і моменти кожної пари у великому місті.

Фестиваль відбудеться о 20:00 8 і 9 листопада за адресою. Київ, Столичне шосе, 103, паркінг готелю Ramada Encore Kiev і ТРЦ Атмосфера. В'їзд вільний.
Помилковий заголовок — E Rb'ds dsl,eltnmcz gthibq d cdsns fdnjrsyjatcnbdfkm rjhjnrjuj vtnhf

5 Листопада, 16:34

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван