Настільна версія
мова | язык

Хеппі-рок разом з гуртом Рура

5 Травня, 14:52

Поділитися:

11 червня, в клубі PUBLIC, о 20:00, майстер-клас з хеппі-року від гурту "Рура".

Rura - це, перш за все, музичний інструмент, гучний і дзвінкий. Труба, простіше сказати, а не як прийнято вважати - шест для стриптизу. Як і музичний інструмент, група така ж гучна і дзвінка. Стиль, в якому вони існують - фолк-рок, а музиканти ласкаво називають його хепі-роком.

Рура бере свої витоки в 2006 році. І не дивлячись на те, що вона відносно молода, вже встигла випустити 3 альбоми, кілька кліпів і знайти перших довгоочікуваних шанувальників. Але, як і всі безкінечно талановиті гурти - не змогла підкорити серця всіх жителів планети. Тому головним пріоритетом гурту, закохати в себе, у свою творчість як можна більше людей. А пісні обіцяють: найзавзятіший песиміст не залишиться осторонь і пуститься в танок під нехитрий хеппі-рок! Але все з початку. Тоді (у 2006 році) в гурті грало кілька професійних музикантів, які практикували концертні виступи в складі таких гуртів, як "Перкалаба" і "Хвилю Тримай". 

"Тоді у Перкалаби довго не було концертів" - каже Леон, засновник "Рури". "І ми вирішили в перерві пограти щось новеньке".

Леонов запропонував Хоттаба, з групи "Хвилю Тримай", створити "Руру". Вже через місяць після першої репетиції дали кілька концертів в Івано-Франківську та Тернополі. Ну а потім все пішло своєю чергою: більше концертів, запис альбомів, зйомки кліпів ...

Зараз "Рура" з усих сил намагається заявити про себе широкому колу аудиторії. Їхні пісні потрапили в ефір декількох онлайн-радіостанцій, з них: Молоде радіо, Хитре радіо, Е! Радіо, Радіо Фест Забава, Радіо Скриня і т.д. Також, група закінчує роботу над записом 4 альбоми і зйомками кліпів до нього.

Склад:
Леонов Сергій - гітара, вокал
Дуст - бас
Леба Олександр - гітара, вокал
Віталік - барабани
Мартищенко Роман - перкусія, вокал
Мишка - труба

Дискографія:
Альбом "Рура" 2006, видавець "Taras Bulba"
"Моя любов" 2007, видавець "Укрмьюзік"
"Бджілка Майя" 2008, видавець "Наш формат"

Оф. сайт: http://www.rura.com.ua/hystory.html
Стрн. в контакті: http://vkontakte.ru/club4508515
Помилковий заголовок — {tggs-hjr hfpjv p uehnjv Hehf

5 Травня, 14:52

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день свободи слова в ЗМІ

Міжнародний день сонця

Сьогодні іменини святкують:

Анастасій, Гаврило, Григорій, Микита, Олександр, Федір