Настільна версія
мова | язык

У п’ятому сезоні вокального талант-шоу «X-Фактор» визначили фіналістів

6 Листопада, 20:58

Поділитися:

Шанувальники талант-шоу вже нетерпляче очікують прямих ефірів української версії популярного вокального проекту . «Х-Фактор» обіцяє бути особливо цікавим у п’ятому сезоні, котрий стартував цьогоріч. Ще від початку кастингів "Х-Фактору - 5" стало очевидним: сезон буде сильним, неординарним та як ніколи захоплюючим.

Минулого тижня глядачам представили дванадцятьох фіналістів, які змагатимуться за звання кращого вокаліста України та приз у розмірі 1 мільйона гривень. Учасники змагатимуться у чотирьох категоріях: «Хлопці», «Дівчата», «Старші за 25» та «Колективи». У цьому сезоні «Х-Фактор» потішив глядачів, запросивши двох нових суддів. До старожилів проекту Ігоря Кондратюка та Сергія Сосєдова в цьому році приєдналися неперевершена джазова співачка та композитор – Ніно Катамадзе та український співак Іван Дорн, який славиться не лише талантом артиста, але і своїми сміливими творчими ідеями.

Ніно Катамадзе, наставниця категорії "Хлопці", обрала у свою трійку різнопланових у манері та стилі артистів: луганчанина Дмитра Бабака із оксамитовим баритоном, солодкоголосого Кирила Каплуновського із міста Дзержинська та експресивного і дуже харизматичного Артура Логая із Мелітополя.

Іванові Дорну дісталась категорія «Дівчата» – таке призначення новоспеченому наставникові спочатку здалося злим жартом організаторів проекту. Його трійка кращих складається із: "української Адель" – чотирнадцятирічної Валерії Симулик, яка є наймолодшою учасницею проекту, "особливого голосу із Санкт-Петербурга" – Олесі Матакової та заворожуючої Санти Данелевича із Латвії.

Категорія Сергія Сосєдова у цьому сезоні представлена виключно чоловічими "Колективами". В найчисельнішу команду увійшли: вуличні музиканти, квартет світлих і цікавих хлопців - "Ray Band", учасники шести кращих у минулому році – дует братів-близнюків "Типажі" та тріо міліціонерів "Х-трім".

Досвідчений суддя талант-шоу, продюсер Ігор Кондратюк обирав свою команду у категорії "Старші за 25". У трійці тих, кому поталанило: запальна та водночас ніжна "рок-фея" – Ірина Василенко, невиправний романтик – Владислав Ульянич та оперний співак із заворожуючим тембром, автор пісень Владислав Павлюк.
Вражаюче перевтілення конкурсантів та перші їх виступи на великій сцені глядачі зможуть побачити вже цієї суботи на СТБ.
Помилковий заголовок — E g’znjve ctpjys djrfkmyjuj nfkfyn-ije «Ч-Afrnjh» dbpyfxbkb asyfkscnsd

6 Листопада, 20:58

Поділитися:

Фото: stb.ua
Автор статті: Катерина Басараб
За матеріалами: prkatrinbasarab.com

Теги: xfactor, stb, PRPKB

ПодіїПодії
Сьогодні свято

День звукорежисера в Україні

Сьогодні іменини святкують:

Денис