Настільна версія
мова | язык

Олексій Мочанов допоміг Арсену Мірзояну вирішити долю його «Сповіді»

7 Листопада, 16:54

Поділитися:

На початку листопада Арсен Мірзоян презентував слухачам свою нову пісню «Исповедь гонщика». Ввівши назву композиції в пошук в інтернеті, перше, що ми отримуємо, це варіанти: «Григорій Лепс», «Ялта», «раллі» і т. д. Як пов’язані ці поняття? 

Насправді, появі композиції передувала своя історія. «Исповедь» початково була написана Арсеном Мірзояном на замовлення Григорія Лепса, яку останній виконав в Ялті під час раллі. Так композиція стала своєрідним саундтреком події і встигла припасти до душі всім, хто любить автомобілі, дороги та швидкість. Проте, згодом російський співак повернув всі права на виконання композиції її автору. Тоді Мірзояну прийшла ідея записати пісню без Лепса, без Ялти і без раллі (як жартує сам Арсен), але зі справжнім гонщиком. Саме тим «справжнім» не міг стати ніхто інший, як Олексій Мочанов. 

Таким чином, неочікуваний дует подарував нам пісню «Исповедь гонщика», яка увійде у наступний, третій, студійний альбом Арсена Мірзояна. Можна впевнено стверджувати, що артист готовий до експериментів.

Тож, Вашій увазі: болід, траса, швидкість, два справжніх чоловіка...

Помилковий заголовок — Jktrcsq Vjxfyjd ljgjvsu Fhctye Vshpjzye dbhsibnb ljk. qjuj «Cgjdsls»

7 Листопада, 16:54

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків