Настільна версія
мова | язык

Назар Савко презентує новий альбом акустичної музики

7 Листопада, 19:22

Поділитися:

У Львові стартує фестиваль «Ніч у Львові». В рамках фестивалю відбудеться багато відкриттів, та приємних несподіванок. Однією із яких є концерт-презентація акустичного альбому «Не руш сльозу» співака та композитора Назара Савка.

Ця участь співака у фестивалі вже не перша. Минулого року концерти Назара спільно з гуртом Rockoko в палаці Потоцьких здивували найвибагливішу публіку. Цьогоріч співак пропонує зануритись у вир романтики, лицарства і акустичної музики. І місце для концерту відповідне - музей зброї «Арсенал». 15 листопада о 19.00 та о 21.00 ви зможете потрапити на цю подію. Під час концерту відбудеться презентація нового альбому, до написання якого було залучено лише дві особи. Це автор слів та музики до пісень Назара Савко та Олег Ярема, який віртуозно заранжував ці композиції за допомогою багатьох гітар.

«Це інтелектуальна з джазовим відтінком музика, під неї можна подумати, помріяти, пофантазувати – каже співак. Я гадаю, що фестиваль «Ніч у Львові», це саме той фестиваль на якому потрібно співати та грати такі пісні. По-перше, ніч завжди навіює романтику, а пісні, які ми виконаємо переповнені романтичними почуттями.»

Як завше , до концерту співак залучає своїх друзів однодумців. Це Софія Федина та Сергій Котовський.

Наголошуємо на тому,що вхід на заходи буде безкоштовним,але за попередньою інтернет реєстрацією.

Охочі зможуть придбати компакт диск Назара Савка і тим самим долучитись до благодійної справи. Кошти вилучені із продажу дисків підуть на закупівлю теплого взуття та одягу для наших захисників. Завдяки Назаровій творчій діяльності та небайдужим друзям волонтерам за останні два місяці вдалось одягнути та забезпечити пів сотні добровольців, закупити ліки та спальники.
Помилковий заголовок — Yfpfh Cfdrj ghtptyne' yjdbq fkm,jv frecnbxyjї vepbrb

7 Листопада, 19:22

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон