Настільна версія
мова | язык

Відчайдушні експерименти та екстремальні постановки шоу «X-Фактор»

11 Листопада, 15:40

Поділитися:

Український «Х-Фактор» завжди вирізнявся оригінальністю та високим професійним підходом у постановці шоу-номерів. Навіть з-поміж закордонних аналогів вітчизняний проект вважається показовим і кожного разу проводиться на найвищому рівні. Та у минулому році талант-шоу мало нижчі рейтинги, ніж у попередньому, третьому сезоні. З огляду на це, було особливо цікаво побачити, до чого вдадуться творці шоу, щоб наздогнати втрачену популярність.

З початком кастингів стали помітні зміни в підході до проекту: ще більше індивідуальної уваги до учасників відбіркових турів, ще більше екранізованих особливих історій, ще більше сліз та емоцій, нові ускладнені правила проходження відбору. Щоб повернути колишню славу проекту, знімальній групі у цьому році довелося добре потрудитись і докласти зусиль і їм вдалося показати допитливому глядачу перипетії доль простих та талановитих українських громадян у всіх фарбах, тому не дивно, що ще до початку прямих ефірів в мережі почали виринати вказівки на те, що рейтинги шоу цього року помітно зросли, та чи достатньо цього, щоб втриматись на плаву протягом усього сезону?
Можливо, це і стало причиною незначної зміни формату, ускладнення і зміни правил та появи кількох екстремальних постановок вже у першому прямому ефірі.
Ми вирішили розпитати в самих учасників про те, якої ціною їм далися такі феєричні і вражаючі виступи. Першою під приціл потрапила «рок-фея» із категорії «Старші за 25» Ірина Василенко.

Ірино, постановка твого виступу була однією із найскладніших за виконанням, особливо в кінці, коли тобі довелося використати на сцені вогонь і запалити запальничку та кинути її в авто на сцені.Ти виглядала дуже схвильованою після виконання цього трюку, все пройшло за планом?

В частинні виконання трюку - так, все вдалося. Єдине, вийшло так, що із запальнички мені на руку вилився газ і коли я її запалила, спалахнула рука.

Ти весь цей час залишалась у кадрі, як тобі вдалося стримати емоції? Хіба не було боляче?

Мені потрібно було залишатися в образі. Вже коли ведуча Оксана Марченко говорила про те, що за мене потрібно голосувати, не мене був наведений близький план і насправді можна було помітити, що я поводжуся дивно і зі мною щось не так. Я сильно змінювалась на обличчі через те, що не могла подивитись на руку. А пальці страшенно пекли і пробувала їх якось відчути, щоб переконатися чи все з ними гаразд. Цей номер став для мене дійсно екстремальним. Коли я побачила себе в телезаписі, мені стало трохи ніяково: здається, я таки дивно виглядала.

Ірино, як на мене ти дуже мужньо трималась. Впевнена глядачі навіть не здогадалися, що з тобою щось не те. Як ти почуваєшся зараз?

Мені відразу ж надали допомогу і змастили руку якимось чудодійним засобом, змащували весь вечір і біль поступово відходив, а зараз вже все гаразд, рука заживає і думаю до наступного ефіру вже все буде гаразд.

Яскравою постановкою та виконанням відрізнявся номер Артура Логая із категорії «Хлопці». Артур продемонстрував не лише хореографію та органічну співпрацю із шоу-балетом, на початку він виконав надскладний акробатичний трюк.

Артуре, ми знаємо, що цілий тиждень до ефіру ти тренував сальто, але те, що ми побачили у твоєму виступі, було схожим на трюк, як мінімум, досвідченого суперагента! Як тобі це вдалося?

Насправді це все завдяки хореографу, лише завдяки його навчанню та настановам мені вдалося це все вивчити і виконати ну і важливо було відповідати заданому мені образу Джеймса Бонда, а ще виправдати покладені на мене очікування шанувальників і глядачів в залі.

Власне про глядачів в залі. Це твій перший вихід на таку велику сцену. Чи не заважало тобі відчуття, що за тобою спостерігають стільки очей?

Мене це все тільки ще більше надихало. Сцена – це те місце де я дійсно живу і проживаю кожну мить. Тому весь цей виступ і виконання пісні, були схожі на відчуття від виконання трюку на початку – це було складно, але дуже круто!

Цього разу ризик та екстрим для учасників виявився виправданим, вони потрапили у наступний тур. Та на які ще дива та експерименти підуть організатори, щоб кожного разу підтверджувати репутацію найяскравішого українського талант-шоу залишається лише здогадуватися і продовжувати спостерігати.
Помилковий заголовок — Dslxfqleiys trcgthbvtynb nf trcnhtvfkmys gjcnfyjdrb ije «Ч-Afrnjh»
11 Листопада, 15:40

Поділитися:

Фото: stb.ua
Автор статті: Катерина Басараб
За матеріалами: prkatrinbasarab.com

Теги: xfactor, stb, PRPKB

ПодіїПодії
Сьогодні свято

День звукорежисера в Україні

Сьогодні іменини святкують:

Денис