Настільна версія
мова | язык

«Табула Раса» відзначає ювілей — 25 років!

11 Листопада, 13:25

Поділитися:

22 листопада український рок-гурт «Табула Раса» дасть великий ювілейний концерт у Києві в честь свого 25-ти річчя.

За групою «Табула Раса», однієї з найбільш неординарних гуртів України, вже давно закріпився ярлик «парадоксального». У кінці 90-х вони одні з перших дозволяли собі повноцінні тури по Україні зі спонсорськими контрактами і по праву вважалися одним з найбільш затребуваних гуртів країни. «

Табула» не соромиться своєї прихильності до The Cure, Pоlice і Rolling Stones, але в 1997 році отримує премію «Жар-Птиця» в номінації «кращий поп-гурт України» на фестивалі «Таврійські Ігри» і займає друге місце в рок-номінації після «ВВ». Їх хіти «Улюблена машина», «Дорога», «Шейк Шей-Шей» і «Схід» співають досі, а кліп на пісню неіснуючою мовою одним з перших відео з «пост-совка» потрапив на англійське MTV.

У квітні 2014 року, після значної перерви, «Табула Раса» нарешті презентує новий альбом «Малюнки на поверсі». На його підтримку музиканти презентували кліпи на пісні «Індіанець Парагваю», «Малюнки на поверсі» і спільну відео-роботу з популярним українським рок-гуртом Антитіла «Полінезійська зима».

Останніми роками група дуже багато гастролює по Україні. Живий «саунд» «Табули», неординарність і харизма Олега Лапоногова, плюс улюблені хіти, роблять атмосферу концерту незабутньою. Енергетика часто просто зашкалює. Гурт по праву входить в «зал слави» українського року, а також має багато шанувальників серед людей, які слухають якісну, не «пластмасову» музику.
Помилковий заголовок — «Nf,ekf Hfcf» dslpyfxf' .dsktq — 25 hjrsd!

11 Листопада, 13:25

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон