Настільна версія
мова | язык

O.Torvald з аншлагом презентували фільм «Крик»

12 Листопада, 15:04

Поділитися:

Минулого тижня в рамках Prosto Music Video Festival що проходить в «Одесса-Кино», O.Torvald презентували фільм «Крик» — 30-хвилинну стрічку режисера Дениса Дужника про те, як створювався новий альбом «ТИ Є». 

На презентацію зібралося кількасот фанів O.Torvald, тож кінозал був заповнений вщент, більшість змушені були розмітитися на підлозі біля екрану та в проходах. Разом з усіма під екраном фільм переглянули і головні герої – музиканти гурту O.Torvald. Перед показом Женя Галич розповів глядачам про деталі фільму, а після музиканти гурту роздавали автографи.

Женя Галич: «Дякую режисеру Денису Дужнику і кожному, хто долучився до створення стрічки. Круто, шо цього вечора з нами був гурт Fontaliza, які зіграли кілька пісень. Дякуємо всім - Ви нереально круті. Всі ескалатори, сходи, ліфти, коридори, холл, все було заповнено нашими людьми. Дякуємо, що сиділи на підлозі та в проходах. Всі, хто не вліз — вибачайте! Наступного разу зробимо два сеанси. Побачимося на концертах!»

Нагадаємо, O.Torvald закінчили роботу над новим альбомом. Альбом, «Ти Є», записувався в Києві на студії «Бобіна» в період з червня по вересень 2014 під керівництвом саунпродюсера, яким став Андрій Хливнюк (Бумбокс). В альбомі «Ти Є» 11 песень, над оформленнням альбому працював DJ Polarnik.

Концертний тур O.Torvald на підтримку нового альбому «Ти Є» стартує четвертого грудня 2014. В рамках першої частини туру, організованого промо-агенцією Полумонокок, O.Torvald відіграють шість концертів.

Графік туру:
4 грудня - Харків,
5 грудня - Полтава,
6 грудня - Дніпропетровськ,
7 грудня - Одеса,
12 грудня - Львів,
13 грудня - Київ. 
Помилковий заголовок — Щ/Ещкмфдв p fyikfujv ghtptynedfkb askmv «Rhbr»

12 Листопада, 15:04

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Анатолій, Афанасій, Георгій (Юрій), Олександра