Настільна версія
мова | язык

Соломія Вітвіцька купила «Карикадурку» Юрія Журавля за 4200 гривень

12 Листопада, 15:22

Поділитися:

Рівненський гурт OT VINTA влаштував яскраву презентацію у київському клубі Sentrum. «ПОДВІЙНИЙ ЗАЛП» — саме так називалось дійство, адже окрім нового альбому «Пілотка», соліст гурту Юрій Журавель презентував книгу «Карикадурка». 

Запрошені гості, які прийшли на презентацію, мали змогу роздивитись виставку карикатур, серед яких намальовані артисти, актори, політики, спортсмени, українські воїни. Серед цих робіт себе впізнали Марія Бурмака, Сашко Положинський, Олександр Лірник, Сергій Кузін, Артем Гагарін та інші гості. 

Поки не розпочався акустичний концерт публіку розважав майстер зі слеклайну, який балансував на натягнутій стропі. Він пропонував гостям спробувати і свої сили в цьому занятті. А коли на сцену вийшли винуватці події в залі почались справжнє шаленство. Музична програма складалась із чотирьох частин, кожна з яких була особливою. Хлопці змінювали образи та з’являлись перед глядачами у різних ролях. 

Величезні мексиканські сомбреро, каски з ліхтарями під час пісні «16 тонн», дуетна композиція із лірником Андрієм Ляшуком, пілотки, дудки, хорові співи та запальні танці. А ще щирість та відкритість. 

Ще однією цікавинкою презентації став благодійний аукціон, на якому найціннішим лотом стала «Карикадурка», на палітурці якої рукою автора було намальовано шарж переможця. За цей лот змагалось чимало людей, але в результаті перемогла телеведуча Соломія Вітвіцька, яка придбала книгу за 4200 гривень. Ці гроші пішли на потреби українських воїнів. Адже, одразу після презентації гурт OT VINTA вирушив на Схід, щоб підтримати моральний дух захисників України. 
Помилковий заголовок — Cjkjvsz Dsndswmrf regbkf «Rfhbrflehre» >hsz :ehfdkz pf 4200 uhbdtym

12 Листопада, 15:22

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день книги та авторського права

Сьогодні іменини святкують:

Зенон (Зинон), Максим, Олександр, Терентій, Федір, Яків