Настільна версія
мова | язык

AC/DC презентували спортивне відео на трек «Play Ball»

12 Листопада, 15:29

Поділитися:

Раніше AC/DC обіцяли «злегка гріховне» відео для нового синглу «Play Ball», який з'явиться на черговому лонгплеї «Rock or Bust». І ось група, нарешті, завершила монтаж кадрів за участю спітнілих, одягнених в бікіні футболісток і великих планів м'яча, що відскакує від жіночих принад. Звичайно, в ролику є і добропорядні моменти, в тому числі черниці, слони, котрі закладають м'ячі в баскетбольні кільця, і учасники групи.

Відео стало першим за участю нового ритм-гітариста Стіві Янга, племінника Малькольма, який покинув групу на початку року через деменції. У новому ролику також відсутній Філ Радд, якого нещодавно заарештували, у тому числі за спробу організувати вбивство (проте згодом звинувачення було знято). Насправді, барабанщик відсутній з іншої причини — Філ пропустив зйомки в жовтні цього року «за сімейними обставинами». Замість нього за ударною установкою екс-Shogun Боб Річардс.

«Я ніколи не думав, що ми зробимо це знову, але наш новий альбом вже ось-ось вийде, а всі хлопці знову разом, — каже фронтмен Брайан Джонсон в закадровому відео. —  Це просто фантастика». Співак також позитивно відгукнувся про нового гітариста: «Стіві Янг робить блискучу роботу. Він просто рухається далі, виконує всі побажання Малькольма».
Помилковий заголовок — ФС.ВС ghtptynedfkb cgjhnbdyt dsltj yf nhtr «Здфн Ифдд»
12 Листопада, 15:29

Поділитися:

Джерело: muzgazeta.com

Теги: ACDC, Play Ball

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван