Настільна версія
мова | язык

BRUTTO випустили не дуже пристойний сингл «Adиdas»

12 Листопада, 22:19

Поділитися:

Група BRUTTO з Мінська представляє новий сингл «Adіdas». До нього увійшли два треки, у тому числі абсолютно нова пісня, що дала назву синглу.

Учасники групи зазначають, що після справедливих звинувачень в примітивізмі їм довелося серйозно взятися за розум. Обклавшись словниками та підручниками, ретельно вивчивши такі течії як «дадаїзм» і «ситуаціонізм», BRUTTO нарешті змогли створити пісню, яка, на їхню думку, відповідатиме запитам самої вишуканої публіки.

«
Адідас — сакральне слово сучасності, — міркує художній керівник BRUTTO Сергій Міхалок. — Для одних це просто набір букв, для інших в ньому ховаються «пекло», «де Сад», «аид», «Сід», і «дада». Для декого — це ярлик, вивіска, спортивна форма і три смужки, для когось — втілені мрії, перемоги, рекорди і ціла життєва філософія... У кожному разі, тепер це ще й сингл BRUTTO, і цього не змінити».

Також групою представлено official lyric video на заголовну пісню синглу. Автором цієї роботи став фотограф і кліпмейкер Андрій Давидовський, вже знайомий послідовникам BRUTTO по кліпу «Гири».

Нагадаємо, група BRUTTO оголосила про початок своєї діяльності 1 вересня 2014. Дебютний альбом Underdog вийшов 12 вересня.
Помилковий заголовок — ИКГЕЕЩ dbgecnbkb yt le;t ghbcnjqybq cbyuk «Фвbвфы»
12 Листопада, 22:19

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антонін, Георгій (Юрій), Іван, Никифор, Пафнутій, Христофор