Настільна версія
мова | язык

Сергій Лазарєв презентував кліп на російську версію пісні "Heartbeat"

5 Травня, 22:29

Поділитися:

Сергій Лазарєв презентував кліп на російську версію пісні "Heartbeat", яка в перекладі звучить як "Биття серця".

Як пише джерело siteua.org, кКомпозиція стала восьмим синглом з третього студійного альбому співака "Electric touch".

У новому відео Сергій виступив не тільки як виконавець і артист, а й режисер. Сергій розповів, що ідея кліпу вже давно крутилася в нього в голові, тому заздалегідь були продумані всякі різні фішки і деталі. "Хотілося зняти не просто ролик, а маленьку кіноісторію із закінченим сюжетом. Але одна справа, уявляти собі, як усе має бути, і зовсім інша - донести ці думки до сторонньої людини. Повинен сказати, що дуже складно в короткому ролику висловити масу емоцій, але, схоже, нам це вдалося ", - поділився з" Картою музики "Сергій Лазарєв.

Кліп був знятий ще восени 2010 року, проте його презентацію було вирішено перенести. Справа в тому, що приблизно в той же час Сергію Лазарєву надійшла пропозиція записати саундтрек до фільму "Хроніки Нарнії. Підкорювач Зорі", а потім ще й зняти свій власний відеоряд до нього. Тому презентація відео була відкладена.

"Моє щире бажання, щоб всі люди пам'ятали, як важливо цінувати кожен момент, проведений з коханою людиною, - ділиться з" Картою музики "Сергій. - Так складно часом знайти свою другу половину і так легко не зберегти почуття".
Помилковий заголовок — Cthusq Kfpfh'd ghtptynedfd rksg yf hjcsqcmre dthcs. gscys @Руфкеиуфе@
5 Травня, 22:29

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день охорони праці

Сьогодні іменини святкують:

Анастасій, Анастасія, Андрій, Василиса, Віктор, Кіндрат, Лук'ян, Мстислав, Трохим, Яків