Настільна версія
мова | язык

Marina And The Diamonds записала «фруктовий» альбом

14 Листопада, 14:00

Поділитися:

Британська поп-виконавиця Марина Діамандіс, відома як Marina And The Diamonds анонсувала деталі підготовленого до релізу нового альбому. Третя в дискографії співачки студійна платівка, смачно названа «Froot», ляже на прилавки магазинів 6 квітня 2015-го.

Одночасно з анонсом диска публіці представлений відеокліп на титульну пісню, вибрану в якості першого альбомного синглу. Автором ролика в прохолодних бірюзово-блакитних тонах виступив Чинно Мойя (Chino Moya), відомий роботами з St.Vincent, Ladytron і I.Hunter.

Напередодні виходу альбому Марина Діамандіс зобов'язується щомісяця презентувати по одній новій пісні аж до його випуску — в рамках серії «Froot of the Month». 12 альбомних пісень умовно розбиті попарно, кожна з яких відноситься до одного з шести кольорів. Презентація стартувала з холодної частини спектру: першим «Фруктом місяця» став виноград.

Ті, хто зроблят передзамовлення альбому зможуть отримати перший сингл та інші наступні за ним «фрукти» безкоштовно.

«Хочу сказати, що абсолютно вражена масштабами вашої підтримки всі ці роки, — звертається співачка до своїх шанувальників. — Від чистого серця дякую вам за любов і відданість».

«Щоб якось продемонструвати цю подяку, я задумала спільну акцію, частиною якої може стати будь-хто незалежно від того, в якій частині світу він проживає. Пісні будуть доступні одночасно для всіх. І альбом — вперше в моїй кар'єрі — також вийде одночасно на всіх територіях. Для мене це початок нової музичної і візуальної ери, — продовжила вокалістка. — Не знаю, що принесе мені цей новий розділ, але я з нетерпінням чекаю старту цієї подорожі!».

Нагадаємо, «Froot» стане послідовником релізу 2012-го року «Electra Heart», на кожну з пісень якого був знятий окремий кліп.

Трек-лист «Froot»:
1. Happy
2. Froot
3. I'm a Ruin
4. Blue
5. Forget
6. Gold
7. Can not Pin Me Down
8. Solitaire
9. Better Than That
10. Weeds
11. Savages
12. Immortal.
Помилковий заголовок — Ьфкштф Фтв Еру Вшфьщтвы pfgbcfkf «ahernjdbq» fkm,jv
14 Листопада, 14:00

Поділитися:

Джерело: music.com.ua

Теги: Marina And The Diamonds, Froot

ПодіїПодії
Сьогодні свято

День музеїв

День науки в Україні

Сьогодні іменини святкують:

Адріан, Іван, Ірина