Настільна версія
мова | язык

Віталій Козловський показав кліп, в якому оголився

14 Листопада, 12:46

Поділитися:

Днями в мережі відбулася прем'єра давно обіцяного відвертого відео Віталія Козловського на пісню «Будь сильнее». Задовго до виходу кліп викликав масу припущень і став справжньою інтригою. Не дивно — адже стало відомо, що у кліпі співак знімався оголеним і відкрито показав своє тіло, яке перевтілив новим способом життя та інтенсивними тренуваннями в спортзалі.

І ось, нарешті, довгоочікуване відео побачило світ. У кліпі шанувальники артиста побачать достатньо значні результати роботи над собою у всіх сенсах цього слова. Адже навіть оголення перед камерою — це певний символ для співака, алегорія сили, впевненості в собі, відкритості.

«
Це пісня про людину, яка пройшла через випробування, зробила висновки, подорослішала і впевнено йде по життю далі. Ця людина дуже цінує тих, хто її любить — адже ці люди дають силу і впевненість у завтрашньому дні. Але також вона цінує заздрісників і недоброзичливців — адже вони роблять її сильнішою і не дають розслабитися, — говорить сам Віталій. — За своє щастя потрібно боротися».
Помилковий заголовок — Dsnfksq Rjpkjdcmrbq gjrfpfd rksg? d zrjve jujkbdcz
14 Листопада, 12:46

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антон (Антоній), Ардаліон, Євстафій (Євстахій, Остап), Іван, Мартин