Настільна версія
мова | язык

Горан Брегович виступить у Києві

14 Листопада, 14:00

Поділитися:

Знаменитий балканський композитор і музикант Горан Брегович і його Wedding and Funeral Orchestra виступлять в Києві в рамках світового турне. Нинішні гастролі групи називаються «If you don’t go crazy you are not normal» — «Якщо ти не божеволієш, ти ненормальний».

Збожеволіти глядачам допоможе репертуар Бреговича, який на сьогодні будується з класичних хітів та пісень з останнього альбому Alcohol: Champaigne for Gypsies (2012). Цю свою платівку Горан назвав «реакцією на різкий утиск циган останнім часом в Європі – вигнання з Франції та Італії, спалення їхніх будинків в Угорщині, побиття в Сербії». «
Цигани – це не проблема цього світу, а один з талантів людства. Я вимовляю тост за їх талант, надихаючий багатьох композиторів протягом століть», — пояснив Брегович у зв'язку з виходом альбому.

Над платівкою працювали артисти, які тісно пов'язані з циганської культурою – українець Євген Гудзь, французька група The Gipsy Kings. Вони в Київ не приїдуть, зате з Бреговічем 22 листопада на сцені київського концертного залу Stereo Plaza буде близько дюжини учасників його весільно-похоронного оркестру.
Помилковий заголовок — Ujhfy <htujdbx dbcnegbnm e Rb'ds
14 Листопада, 14:00

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день свободи слова в ЗМІ

Міжнародний день сонця

Сьогодні іменини святкують:

Анастасій, Гаврило, Григорій, Микита, Олександр, Федір