Настільна версія
мова | язык

Продюсер Moby і Гвен Стефані проведе майстер-клас в Києві

17 Листопада, 15:31

Поділитися:

Українську столицю відвідає Том Ротрок — американський музикант і продюсер, лауреат «Греммі» і номінант на «Оскар». 22 листопада він проведе майстер-клас з шоу-бізнесу в рамках презентації Американської музичної Академії (АМА) в Україні.

Ротрок зіграв чималу роль в успіху таких артистів, як Мобі, Джеймс Блант, Бек, Гвен Стефані, а також груп Foo Fighters і Motorhead. Він також є співавтором саундтреків до фільмів — зокрема, до таких, як «Співучасник» з Томом Крузом і «Розумник Уілл Хантінг» з Беном Аффлеком і Меттом Деймоном.

«
Україна – країна з багатою культурою і невичерпними талантами. У мене є знайомі молоді українські музиканти, здатні скласти конкуренцію в американському шоу-бізнесі. Але в Україні немає можливостей і експертів, які можуть вивести таланти на міжнародний рівень», — розповідає Том Ротрок. Спробою вирішити цю проблему і є, за його словами, відкриття АМА. У цій інституції вирощуватимуть нове покоління музикантів та інноваторів шоу-бізнесу.

Американська музична Академія — навчальний заклад, який готує фахівців в області шоу-бізнесу. За програмами АМА обучаються майбутні артисти, продюсери, композитори.
Помилковий заголовок — Ghjl.cth Ьщин s Udty Cntafys ghjdtlt vfqcnth-rkfc d Rb'ds
17 Листопада, 15:31

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон